Προς τους fans του ‘Game of Thrones’: Μην παρενοχλείτε τον Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν

Προς τους fans του ‘Game of Thrones’: Μην παρενοχλείτε τον Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν

Πικροί απρόσμενοι θάνατοι, ειδεχθείς βιασμοί, ξεστράτισμα από την πορεία των ηρώων, αλλαγές προφίλ, αναστάτωση. Κι ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν τι φταίει; ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS

Επιμέλεια : Λήδα Γαλανού

Είναι γνωστό σ’ όλους όσους βλέπουν τον 5ο κύκλο του « Game of Thrones» ότι, πια, η σειρά έχει αρχίσει ν’ απομακρύνεται από τα βιβλία του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, κυρίως επειδή… τα επόμενα δεν υπάρχουν, αλλά γράφονται τώρα.

Διαβάστε ακόμη: 10 ομόφυλοι γάμοι που άλλαξαν την (τηλεοπτική) ιστορία της Αμερικής

Aλλά κι επειδή η τηλεοπτική σειρά των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις είναι αυθύπαρκτη, έχει πια το κύρος να κάνει ό,τι θέλει και, τουλάχιστον εμάς που δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία, καθόλου δε μας ενοχλεί. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με όλους. Ορδές fans έχουν κατακλύσει το email και το  «Not A Blog», το μπλογκ του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, ζητώντας τα ρέστα, ζητώντας δικαίωση, ζητώντας παρηγοριά. Κι ο συγγραφέας είναι πολύ, μα πολύ δυσαρεστημένος. Οχι με τη σειρά, αλλά με τους fans.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δημιουργεί νέα σειρά για το ΗΒΟ

«Δεν έχω καμιά πρόθεση ν’ ανακατευτώ στις αντιδράσεις του κοινού για το τηλεοπτικό “Game of Thrones”», γράφει ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, «ούτε και να επιτρέψω να καταλάβουν χώρο στο blog και το site μου, γι’ αυτό σας παρακαλώ να σταματήσετε να μου στέλνετε σχετικά emails ή να ποστάρετε εκτός θέματος σχόλια εδώ, στο Not A Blog. Μπορείτε να μεταφέρετε αυτές τις μάχες στο Westeros, το Tower of the Hand, το Boiled Leather, το Winter Is Coming, ή το Watchers on the Walls.

Διαβάστε ακόμη: O Μπιλ Μάρεϊ ξέρει πώς να… rock the kasbah

Για την ακρίβεια, οπουδήποτε αλλού, εκτός από εδώ. Δεν έχω εγώ τον έλεγχο του τι λέει ή κάνει κάποιος άλλος, ούτε μπορώ να τους σταματήσω να το λένε ή να το κάνουν, είτε πρόκειται για τους fans είτε για τον επαγγελματικό τομέα. Εκείνο που μπορώ εγώ να ελέγξω είναι όσα συμβαίνουν στα βιβλία μου, γι’ αυτό και τώρα επιστρέφω στο κεφάλαιο που γράφω, ευχαριστώ πάρα πολύ.» Κι εμείς ευχαριστούμε, Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, για το ξεκαθάρισμα!

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι μεγάλες κυρίες της τηλεόρασης

Διαβάστε  περισσότερα για το «Game of Thrones» εδώ και ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα για το recap του  δέκατου και τελευταίου επεισοδίου του πέμπτου κύκλου της σειράς!

Δείτε το επίσημο preview του  φινάλε της σεζόν, του επεισοδίου 510, παρακάτω:

Διαβάστε τα πάντα για τον 5ο Κύκλο Game of Thrones:

Game of Thrones: ο Κιτ Χάρινγκτον αποκαλύπτει τα μυστικά του γυρίσματος της επικής μάχης του Hardhome

Κάποιος θα το έκανε: δείτε το βίντεο της μάχης του Hardhome υπό τους ήχους του «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον

«Gay of Thrones»: Το απόλυτο recap του 8ου επεισοδίου του πέμπτου κύκλου του «Game of Thrones»

Οι Coldplay παρουσιάζουν: «Game of Thrones, the Musical»

Πηγή:  Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα