Τα χρονικά της Νάρνια μεταφέρονται σε σειρές και ταινίες για το Netflix

Κορίτσι σε βιβλιοπωλείο κοιτά σε ράφια τα βιβλία της σειράς "Τα Χρονικά της Νάρνια"
Κορίτσι σε βιβλιοπωλείο κοιτά σε ράφια τα βιβλία της σειράς "Τα Χρονικά της Νάρνια" AP

Ο κόσμος και οι μυθικοί ήρωες της Νάρνια μεταφέρονται στη μικρή οθόνη, σε μια σειρά από κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project, των οποίων την παραγωγή θα αναλάβει το δημοφιλές συνδρομητικό κανάλι.

Το Netflix θα μεταφέρει κλασικές ιστορίες από το σύμπαν της Νάρνια στην μικρή οθόνη, μετά από υπογραφή σχετικής συμφωνίας του συνδρομητικού καναλιού με τη C.S. Lewis Company.

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα προκύψουν από αυτή τη συμφωνία θα είναι παραγωγής Netflix, με τον Mark Gordon της Entertainment One (eOne) και τους Douglas Gresham και Vincent Sieber να κατέχουν το πόστο του executive producer για τις σειρές, και παραγωγών για τα φιλμ.

«Η Νάρνια είναι ένα από αυτά τα σπάνια δημιουργήματα που αγγίζουν πολλές γενεές σε όλα τα μήκη της γης» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος και Διευθυντής Προγράμματος της eOne, Mark Gordon. «Η eOne και εγώ χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή τη συνεργασία μας με τη C. S. Lewis Company και το Netflix, καθώς γνωρίζουμε πως έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν το σύμπαν της Νάρνια σε εξαιρετικού επιπέδου ταινίες και σειρές. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η παραγωγή όλων αυτών των πρότζεκτ που σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε» πρόσθεσε.

Πηγή: 

Deadline.com

SHARE:

24Media Network