Δωρεάν στην πόλη το Σαββατοκύριακο: 10 προτάσεις χωρίς είσοδο 9 – 11/6

Δωρεάν στην πόλη το Σαββατοκύριακο: 10 προτάσεις χωρίς είσοδο 9 – 11/6
Ευαγγελία Λιάσκου, In reality - would you love me, 80x80cm, Λάδια σε καμβά "Don't hide your PRIDE, live with PRIDE"

Δωρεάν εκθέσεις, εκδηλώσεις και ποικίλες ευκαιρίες για δωρεάν ψυχαγωγία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εκθέσεις τέχνης και όμορφες εκδηλώσεις για να περάσουμε ποιοτικές στιγμές με φίλους, με τα παιδιά και με τον …εαυτό μας, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο από διάφορους πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς, και δίνουν την ευκαιρία να βγούμε από το σπίτι, χωρίς να ξοδέψουμε ούτε… ευρώ.

Τι μπορείς να κάνεις for free την Παρασκευή 9 Ιουνίου και το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαΐου;

Ομαδική εικαστική έκθεση “Don’t hide your PRIDE, live with PRIDE”

Το Rainbow project (Oυράνιο Τόξο) φτάνει στο τέλος του στον χώρο του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου με την έκθεση που κλείνει τις 6 + 1 ομαδικές εκθέσεις που πλαισίωσαν το project. Πρόκειται για την έβδομη έκθεση του project με θέμα το “Don’t hide your PRIDE, live with PRIDE”.

Δημήτρης Πατεράκης, Scream, 60Χ60 , Φωτογραφία Limited edition

Η έκθεση ασχολείται με τη διαφορετικότητα στις ποικίλες εκφάνσεις της. Η διαφορετικότητα αποτελεί έναν όρο που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στις μέρες μας. Είναι όμως ένας όρος που τον αποδεχόμαστε, ένας όρος με τον οποίο μπορούμε να ζήσουμε μαζί του; Οι κοινωνίες οι σημερινές σφύζουν από διαφορετικότητα και εμείς καλούμαστε να ζήσουμε αποτελεσματικά και ουσιαστικά μέσα σε αυτές. Ο βαθμός ετοιμότητας του καθενός μας όμως στη διαβίωση σε μια τέτοια κοινωνία αναμφίβολα δεν είναι ο ίδιος.

Η Maya Angelou, γνωστή Αφροαμερικανίδα ποιήτρια, έχει πει “θα πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι η διαφορετικότητα κεντάει ένα πλούσιο χαλί και πρέπει να καταλάβουμε πως όλοι οι κόμποι του χαλιού έχουν ισότιμη αξία ανεξάρτητα από το χρώμα τους”. Όλες οι μορφές διαφορετικότητας, όμως, δεν είναι εξίσου ορατές.

Ο όρος που έχει εισαχθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Άλκηστις, 2008) είναι ο όρος “ορατή διαφορετικότητα” και αφορά το φαινόμενο της διαρκούς διαφοροποίησης του ατόμου που είναι εμφανώς διαφορετικό όσον αφορά τη σωματική του κατασκευή. Το αντίστροφο φαινόμενο η “μη ορατή διαφορετικότητα” αποτελεί πάλι μια δυσκολία, μια και σε αυτή την περίπτωση το άτομο δεν υφίσταται στιγματισμό ή περιθωριοποίηση, εφόσον το πρόβλημα δεν είναι εμφανές στους υπόλοιπους.

Το ίδιο το άτομο όμως βιώνει από μόνο του τη διαφορετικότητά του σαν κάτι που το ξεχωρίζει, δημιουργώντας αβάσταχτη πίεση να είναι σαν τους άλλους. Για παράδειγμα ο σεξουαλικός προσανατολισμός αποτελεί μια μη ορατή μορφή διαφορετικότητας. Επομένως, η ευαισθητοποίηση στη διαφορετικότητα πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο τη διαφορά στο χρώμα του δέρματος, αλλά και στις πιο ήπιες εθνικές διαφοροποιήσεις, καθώς και τις μη ορατές διαφορές.

Το concept, η οργάνωση και η επικοινωνία της έκθεσης ανήκει στον εκπαιδευτικό και διοργανωτή εικαστικών εκθέσεων Δημήτρη Λαζάρου.

Η έκθεση παρουσιάζεται σε συνδιοργάνωση με τη Διεθνή Πολιτιστική Πλατφόρμα ART HUB ATHENS / Art for social change –arthubathens.org. Εγκαίνια: Παρασκευή, 9 Ιουνίου και ώρα 5-9μ.μ.

Σεληνιασμός

Θεατρική παράσταση "Σεληνιασμός", βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ζορζ Σιμενόν. 

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή φιλοξενεί την θεατρική παράσταση “Σεληνιασμός“, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ζορζ Σιμενόν.

Ένα από τα καλύτερα “σκοτεινά” μυθιστορήματα του Σιμενόν για την κατάπτωση και την τρέλα, διαδραματίζεται στην Αφρική, στην γαλλική αποικία της Γκαμπόν. Ένας νέος Γάλλος ερωτεύεται την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο οποίο μόλις έχει γίνει ένας μυστηριώδης φόνος. Η Αντέλ, βασική ύποπτη, τον πείθει να ξεκινήσουν ένα μεγάλο και δύσκολο ταξίδι στην ενδοχώρα. Η ζούγκλα, ο πυρετός, οι υποψίες και η παράφορη ζήλια οδηγούν τον νέο σε ένα κρεσέντο ψυχικής διαταραχής που καταλήγει στην παραφροσύνη.

Με τεχνικές που συνδυάζουν την αφήγηση και την αναπαράσταση, το μυθιστόρημα θα ζωντανέψει μπροστά μας, μεταφέροντας την αισθησιακή και επικίνδυνη ατμόσφαιρα της αφρικανικής ενδοχώρας, τα πάθη των ανθρώπων και την εξωτική αγριάδα του αφρικανικού πολιτισμού. Δεκατέσσερεις φοιτητές από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Τεχνών Εκατό με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Κουρούμπαλη αναλαμβάνουν το δύσκολο αυτό έργο.

Παρασκευή 09 Ιουνίου | 18.30 / Αμφιθέατρο Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή /Ερατοσθένους 13, Παγκράτι/ Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προκράτηση στο goulandris.gr. Περισσότερα εδώ…

Retrospective “Άγονη Γη”, των Ραφίκα Σαουίς & Μιχάλη Αργυρού στο Θέατρο Σταθμός

Retrospective "Άγονη Γη", των Ραφίκα Σαουίς & Μιχάλη Αργυρού στο Θέατρο Σταθμός

100 χρόνια από την «Έρημη Χώρα» και 70 χρόνια από το εξώδικο του T.S Έλιοτ στον καναδό καθηγητή Τζον Πίτερ, όταν εκείνος δημοσίευσε το άρθρο του στο περιοδικό Essays in Criticism, υποστηρίζοντας πως η “Άγονη Γη” είναι μια ελεγεία για τον αγαπημένο του νεκρό, η Ραφίκα Σαουίς και ο Μιχάλης Αργυρού ερευνούν τον κενό τόπο που δημιουργείται ανάμεσα στην επιθυμία και στην πραγματικότητα, αλλιώς την έννοια της μετάβασης κατά την οποία τα πάντα είναι δυνατά. Οι καλλιτέχνες έθεσαν το ερώτημα σε τέσσερις ετερόκλητους ανθρώπους και τους ζήτησαν να αναμετρηθούν με τη δική τους προσωπική μετάβαση, τη δική τους «άγονη γη».

Η σωματική και εικαστική εικονοποίηση της ποιήματος του Τ.Σ Έλιοτ ήταν μια πολυφωνική σύνθεση τεσσάρων ημερών, στην οποία κάθε περφόρμερ παρουσιαζόταν σε διαφορετική μέρα”. Ένα χρόνο μετά, δυο από τους περφόρμερ, επικοινωνούν τη μετάβαση τους, όπως αυτή έχει εξελιχθεί σωματικά, υπαρξιακά και συναισθηματικά. Αποδόμηση, αναρρίχηση, ακροβασία, επιμονή…

Mε αφορμή τη σωματική περφόρμανς Μακράς Διάρκειας (4 ημερών) που έλαβε χώρα στο Metaphor Athens το Νοέμβριο του 2021, σε επιμέλεια Σωζήτας Γκουντούνα και σε παραγωγή των Greece in USA, LAB FOR ARTS και METHAPHORATHENS, η ακτιβίστρια και αρθρογράφος Βανέσσα Βενέτη και η νεαρή εικαστικός Ίριδα Τσουρή, παρουσιάζουν στην σκηνή του θεάτρου Σταθμός, ένα χρόνο μετά, ρινίσματα μνήμης και αντοχής, παραμονές του Athens Pride 2023.

Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 20:00. Πρόγραμμα: Βανέσσα Βενέτη, ώρα: 20:00 – 21:00, Έριδα Τσουρή, ώρα: 21:00 – 22:00. Στο τέλος της περφόμανς (22:15), ο Γιάννης Αντιόχου, μεταφραστής της Έρημης Χώρας του Τ.Σ Έλιοτ, και οι περφόρμερ, θα συνομιλήσουν με το κοινό σε μια ανοιχτή συζήτηση για την έννοια της μετάβασης.

“Τζαζ στην Πλατεία”

O Adedeji Adetayo Mariza Kapsabeli


Η Πλατεία, ο υπαίθριος χώρος ανάμεσα στους Χώρους Α – Β – Ε – Η της Πειραιώς 260, θα ζωντανέψει και φέτος από το πολύ πετυχημένο μίνι φεστιβάλ “Τζαζ στην Πλατεία” που εγκαινιάστηκε πέρυσι συνοδεύοντας τις φεστιβαλικές βραδιές.

Τέσσερα ξεχωριστά τζαζ σχήματα, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του διακεκριμένου σαξοφωνίστα Δημήτρη Τσάκα, στήνουν μετά το τέλος των παραστάσεων, μια γιορτή τζαζ με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους, σ’ ένα πρόγραμμα που θα εκτείνεται σ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος της Πειραιώς 260, από τον Ιούνιο έως τις 20 Ιουλίου.

7 – 9 Ioυνίου | Adedeji Adetayo Sextet: Ο Νιγηριανός Adedeji Adetayo, τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης, φέρνει στην Πλατεία της Πειραιώς 260 τη ζωντάνια της αφρικανικής μουσικής. Τρεις βραδιές με afrobeat, afro jazz και afro soul & funk, μουσική από τα προσωπικά του άλμπουμ και special guests.

3ο Φεστιβάλ Λυρικός Νότος

Για τρίτη χρονιά πραγματοποιούνται οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος, με μια σειρά ξεχωριστών μουσικών εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους, με ελεύθερη είσοδο. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Εθνική Λυρική Σκηνή με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής.

Η έναρξη του Φεστιβάλ γίνεται στις 11 Ιουνίου, στον Λόφο Πανί στον Άλιμο (έως 13 Ιουνίου), με τις Happy Days του Κωνσταντίνου Χατζή. Στις 14 Ιουνίου τη σκυτάλη παίρνουν τα μουσικά παραμύθια Το πιο γλυκό ψωμί, σε σύνθεση Σπύρου Καλλιβωκά, λιμπρέτο Βερονίκης Δαλακούρα και Σπύρου Καλλιβωκά και σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη (14-16 Ιουνίου), καθώς και ο διαδραστικός Ονειροχρόνος, σε σύνθεση και λιμπρέτο Χρήστου Γιαννούλη και σκηνοθεσία Μάγκυς Μοντζολή (16-18 Ιουνίου), σε Καλλιθέα και Παλαιό Φάληρο αντίστοιχα.

Σε παράλληλη δράση, οι ανοιχτές συναυλίες (14-20 Ιουνίου), με αγαπημένες μουσικές και τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο, αλλά και σπόρους παράδοσης από τη Σμύρνη, καθώς και ρομαντικό αστικό tango Greco, σε πολιτιστικούς χώρους των Δήμων, σε σχολεία, πλατείες κ.α. Η μουσική δεν σταματάει ποτέ και το Πολιτιστικό Λεωφορείο, με επιβάτες την Ομάδα μουσικού θεάτρου Oper(o), ένα πιάνο και τέσσερις τραγουδιστές, σε καλλιτεχνική διεύθυνση Εριφίλης Γιαννακοπούλου, κάνει τρεις νοσταλγικές στάσεις στην “Παλιά Αθήνα”. Η μουσική του πορεία ξεκινάει στις 16 Ιουνίου από τις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της Καλλιθέας, συνεχίζει στις 18 Ιουνίου στο Παλαιό Φάληρο, στο ατμοσφαιρικό Πάρκο Φλοίσβου, και στις 19 Ιουνίου ολοκληρώνει την πορεία του στον πεζόδρομο της παραλίας Αλίμου.

Αυλαία στο φετινό Φεστιβάλ Λυρικός Νότος ρίχνει η μεγάλη παραγωγή όπερας Το μυστικό των ποταμών της Αττικής του Μηνά Αλεξιάδη, σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή, στις 22 Ιουλίου, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Weaving- Restoring – Healing

Weaving - Restoring - Healing

Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει την έκθεση “Weaving – Restoring – Healing” της καλλιτέχνιδος Catheline van den Branden στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης “Αγγελική Χατζημιχάλη” έως τις 7 Ιουλίου 2023.

Στην έκθεση, που υλοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων, θα παρουσιαστούν έργα τα οποία σχετίζονται με την πρακτική της υφαντικής, της φροντίδας και της αποκατάστασης.

Την έκθεση, η οποία εντάσσεται στο μεγάλο Φεστιβάλ της πόλης, Athens City Festival και στο πρόγραμμα Πολιτισμός είναι η Αθήνα / Culture is Athens, επιμελείται η Κατερίνα Κοσκινά, Ιστορικός Τέχνης και Σύμβουλος του Δημάρχου για τον Πολιτισμό.

Σε αυτή θα εκτεθούν περίπου 20 έργα της καλλιτέχνιδας δουλεμένα με διαφορετικές τεχνικές (ζωγραφική, χαρακτική, τυπώματα, οπτικοακουστικά μέσα) και σε διαφορετικές επιφάνειες (mylar, γιαπωνέζικο και βαμβακερό χαρτί). Τα έργα αναφέρονται σε οικοτεχνικές πρακτικές και στη σχέση που αυτές διατηρούν μέχρι σήμερα με την τέχνη, σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Ταυτόχρονα, παραπέμπουν σε ιστορίες, μύθους και παραμύθια, ιδιαίτερα διαδεδομένους, που σχετίζονται με τα αρχαία ελληνικά έπη και μυθολογία και την λαϊκή παράδοση.

Portraits και εικόνες της ψυχής

Η Blank Wall Gallery παρουσιάζει την νέα της έκθεση με τίτλο “Portraits”. Θα παρουσιαστούν πορτραίτα ανθρώπων από όλο τον κόσμο μέσα από το φακό των φωτογράφων. Η αληθινή εικόνα των ανθρώπων, η εικόνα της ψυχής τους, η απεικόνιση της προσωπικότητας και των συναισθημάτων τους ξεπερνά την επιφάνεια και αυτό που βλέπουμε όλοι με μία βιαστική πρώτη ματιά και φτάνει στην ουσία μέσα από αυτές τις φωτογραφίες.

Οι καλλιτέχνες που τράβηξαν αυτά τα πορτραίτα, κατάφεραν μέσα σε μία στιγμή να αιχμαλωτίσουν τον εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων που φωτογράφισαν και να μας τον δώσουν μέσα από μία φωτογραφία. Η εικόνα που βλέπουμε είναι η αλήθεια του καλλιτέχνη, αυτό που είδε και τον τράβηξε τη συγκεκριμένη στιγμή. Πολλές φορές το αποτέλεσμα διαφέρει πολύ από την εικόνα που έχει το ίδιο το άτομο για τον εαυτό του, είναι αυτό που κρύβεται βαθιά μέσα του, πίσω από το προσωπείο. Αυτό όμως είναι και το μαγικό στοιχείο του πορτραίτου.

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 9 Ιουνίου, 21:00

Περισσότερα εδώ…

“Ασκήσεις του βλέμματος”

"Ασκήσεις του βλέμματος" / Γιάννης Ανδρέου

Η Γκαλερί Έρση και το Προχωρημένο Εργαστήριο Σχεδίου συνδιοργανώνουν, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, την ομαδική έκθεση με τίτλο “Ασκήσεις του Βλέμματος”.

Στην έκθεση συμμετέχουν σπουδάστριες και σπουδαστές του Προχωρημένου Εργαστηρίου Σχεδίου του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας της Κέρκυρας, με υπεύθυνο για την έκθεση, τον Εικαστικό και Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος, Σπύρο Βερύκιο. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα εννέα φοιτητών και αποφοίτων του Εργαστηρίου, που προέκυψαν μετά από αυτόνομη έρευνα στο πλαίσιο αλλά και μετά το πέρας των σπουδών τους.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα από διαφορετικά υλικά και μέσα, σχέδια, ζωγραφική, φωτογραφία, κατασκευές και εγκαταστάσεις. Στα κείμενα των καλλιτεχνών μπορούμε να ανιχνεύσουμε λέξεις – κλειδιά, όπως αλήθεια, σιωπή, ταυτότητα, εαυτός, μνήμη, εμπειρία, φαντασία, που μπορούν να μας καθοδηγήσουν στη θέαση των έργων τους.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες, που συμμετέχουν είναι οι: Γιάννης Ανδρέου, Αγγελική Δομπρογιάννη, Κασσάνδρα Θωμά, Χρήστος Μαυροδής, Θεοδώρα Πατητή, Βιβή Περυσινάκη, Ανδριάνα Ροδάκου, Δημήτρης Σπανός , Ομέρ Χατζησερήφ.

Περισσότερα εδώ…

“Οι πέτρες μιλούν” τον Ιούνιο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο SOOC

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, αποδεχόμενο για άλλη μια χρονιά την πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού, θα φιλοξενήσει για διάστημα ενός μήνα μέρος της σπονδυλωτής δράσης “Οι πέτρες μιλούν”. Πρόκειται για θεατρικά δρώμενα από νέους, ταλαντούχους ηθοποιούς, μέσω των οποίων επιχειρείται η γνωριμία των επισκεπτών της πόλης με την αρχαία ελληνική γραμματεία σε συνδυασμό με αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία παγκόσμιας ακτινοβολίας.

Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο κατά τον μήνα Ιούνιο 2023, τρεις φορές την εβδομάδα (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποσπάσματα από εμβληματικά έργα του Όμηρου, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Σοφοκλή, του Αριστοφάνη και του Θουκυδίδη, μέσα από επιλογές που γοητεύουν όχι μόνο τους γνώστες της αρχαίας ελληνικής γραμματείας αλλά και όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τον πλούτο των αρχαίων Ελλήνων στοχαστών.

Η δραματοποιημένη απαγγελία θα γίνεται σε τρεις γλώσσες (Νέα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά), συνοδεία “ζωντανής” μουσικής στο Αίθριο του Μουσείου και θα έχει διάρκεια δύο ώρες: 11.00 – 13.00.

Οι ημερομηνίες παρουσίασης είναι: 2-4/06, 9-11/06, 16-18/06, 23-24/06 (η δράση δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25/06 λόγω εκλογών).

Clara Cebrián έκθεση “Hello Adulthood”

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Ισπανίδας εικαστικού Clara Cebrián στην Ελλάδα, με τίτλο “Hello Adulthood”. Στην πρώτη της μεγάλη ατομική έκθεση στην Αθήνα, η Clara Cebrián διερευνά τι σημαίνει να είσαι ενήλικας στη σημερινή εποχή, αντιπαραβάλλοντας στερεότυπα που συνοδεύουν την ενηλικίωση με παιδικές φαντασιώσεις.

Το πολυδιάστατο έργο της Cebrián περιπλέκει ιδέες αφαίρεσης, αναπαράστασης και υλικότητας καθώς επεξεργάζεται ένα σύνολο εικονογραφικών και αυτοβιογραφικών αναφορών, προσδίδοντας έντονο αφηγηματικό περιεχόμενο στα πιο απλά αντικείμενα και καταστάσεις.

Στις ζωγραφικές αφηγήσεις της, η ενηλικίωση παίρνει τη μορφή μιας ψηλής βουνοκορφής στην οποία όταν φτάσουμε, ανακαλύπτουμε ότι αυτή η κορυφή, αποτελεί τελικά μια απέραντη επίπεδη γη που απαιτεί προσπάθεια για διαρκή ανάπτυξη. Τα ευφάνταστα έργα της πυροδοτούν πληθώρα συνειρμών από επαναλαμβανόμενα μοτίβα που ανατρέχουν στην ιδέα της ρουτίνας και της σταθερότητας, σε οικιακά αντικείμενα και εργασίες που αποτίουν φόρο τιμής στη σχολαστική οικιακή οργάνωση που προτείνουν συνήθως οι γονείς στα ανήλικα παιδιά τους. Στις παιγνιώδεις γλυπτικές της εγκαταστάσεις, περιπλέκει τις εφαρμοσμένες με τις καλές τέχνες, ενσωματώνοντας υλικά που έχει συλλέξει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της. Η αίσθηση του εαυτού δεν είναι κάτι στατικό, αλλά εξελίσσεται και μεταβάλλεται συνεχώς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα