Επιστρέφει η «Κάπτεν Μάρβελ»

Οι ηθοποιοί Brie Larson και η Annette Bening, παρουσιάζονται μαζί σε μια ειδική προβολή του ''Captain Marvel''
Οι ηθοποιοί Brie Larson και η Annette Bening, παρουσιάζονται μαζί σε μια ειδική προβολή του ''Captain Marvel'' EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Πρόκειται για τη συνέχεια της ταινίας που βγήκε το 2019. Τον ρόλο της πρωταγωνίστριας θα έχει και πάλι η Μπρι Λάρσον. Η «Κάπτεν Μάρβελ» ήταν η πρώτη ταινία της Marvel με έναν γυναικείο κεντρικό χαρακτήρα.

Η «Κάπτεν Μάρβελ» είναι έτοιμη να συνεχίσει το ταξίδι της στο χρόνο, καθώς τα Marvel Studios της Disney αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη συνέχεια της ταινίας που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019, σημειώνοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Η Μπρι Λάρσον θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως Κάρολ Ντάνβερς, γνωστή ως «Κάπτεν Μάρβελ», μία πιλότος της στρατιωτικής αεροπορίας, την οποία χτυπάει μία κοσμική ενέργεια και την μετατρέπει στον πιο δυνατό άνθρωπο του πλανήτη και είναι αυτή που αντιμετωπίζει τις διαπλανητικές απειλές που θέτουν σε κίνδυνο τη Γη.

Το σενάριο της ταινίας σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Deadline θα αναλάβει η Μέγκαν ΜακΝτόνελ, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα στούντιο παραγωγής. Η «Κάπτεν Μάρβελ» ήταν η 22η ταινία των Marvel Studios, αλλά η πρώτη με έναν γυναικείο κεντρικό χαρακτήρα.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Disney+, κινηματογράφος
SHARE:

24Media Network