Έρχεται η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη comics στην Ελλάδα

Έρχεται η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη comics στην Ελλάδα

Την Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, εγκαινιάζεται η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη στην Ελλάδα που αποτελείται αποκλειστικά από comics!

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου (στις 20:00) εγκαινιάζεται η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη στην Ελλάδα που αποτελείται αποκλειστικά από comics! Στα ράφια της βρίσκονται περισσότεροι από 2.000 τίτλοι comics και graphic novels, από την ελληνική και παγκόσμια σκηνή.

Διαβάστε ακόμα: Ρώσοι Μητροπολίτες επισκέπτονται τα Μετέωρα

Υπερηρωικά, manga, ανεξάρτητα, παιδικά, ακαδημαϊκά, ευρωπαϊκά και ελληνικά comics φιλοξενούνται στα ράφια της βιβλιοθήκης που εδρεύει στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, στου Ψυρρή). Η Athens Comics Library είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο ομάδων με πλούσια πολιτιστική και δημιουργική δραστηριότητα, της Comicdom Press (διοργανώτριας του διεθνούς φεστιβάλ Comicdom Con Athens) και του δικτύου κοινωνικής επιχειρηματικότητας, Impact Hub Athens.

Παράλληλα, στους χώρους της βιβλιοθήκης θα διενεργούνται εκθέσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις και σεμινάρια (απευθυνόμενα σε εκπαιδευτικούς και κοινό), με στόχο την ενημέρωση, τη δημιουργική αλληλεπίδραση και την εξοικείωση των ενδιαφερομένων, αποτελώντας παράλληλα χώρο συνάντησης για την εγχώρια κοινότητα δημιουργών comics.

Διαβάστε ακόμα: Στα 3 εκατ. ευρώ οι ζημιές στην Π.Ε.Καρδίτσας

Πηγή: inagreece.gr 

SHARE:

24Media Network