Κανόνια χιονιού και ανεμοστρόβιλοι από σαπουνόφουσκες θα “σαρώσουν” για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Διαβάζεται σε 4'
Το υποβρύχιο Bubble Show
Το υποβρύχιο Bubble Show

“Το υποβρύχιο Bubble Show”  είναι ένα  μείγμα θεάτρου, παντομίμας, χορού, ακροβατικών και μαγείας, μαζί με… σαπουνόφουσκες.

Το μεγαλύτερο show σαπουνόφουσκας, «Το Υποβρύχιο Bubble Show», έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, από 25 έως 30 Δεκεμβρίου.

“Μια μέρα με πολύ άγχος, τηλεφωνήματα, συσκέψεις και προβλήματα στη δουλειά, ο κύριος Β. βρίσκει, ως δια μαγείας μέσα στη βαλίτσα του, μια γυάλα. Ενώ κοιτάζει έκπληκτος μέσα στη γυάλα, σαν να κοιτάζει μέσα στην κρυστάλλινη σφαίρα ενός μάγου, μεταφέρεται ξαφνικά σε έναν πολύχρωμο και χαρούμενο υποβρύχιο κόσμο. Καθώς συνεχίζει το ταξίδι του σε αυτό το χαρούμενο μονοπάτι, ανακαλύπτει ξανά ότι μπορεί να χαμογελάσει και να απολαύσει τη ζωή, αφήνοντας πίσω κάθε άγχος και φόβο και, στο τέλος του ταξιδιού του, βρίσκει τον εαυτό του μεταμορφωμένο σε ένα πολύχρωμο και χαρούμενο πλάσμα”.

Μια ιστορία βασισμένη στη σύγχρονη καθημερινή μας ζωή: γεμάτη δουλειές, γεμάτη άγχος, γεμάτη τηλέφωνα, υπολογιστές και ένα σωρό συσκευές που μας επιτρέπουν να ζούμε σε “υψηλές ταχύτητες”… ενώ παράλληλα χάνουμε τη σύνδεση μας με την πραγματικότητα.

Το υποβρύχιο Bubble Show
Το υποβρύχιο Bubble Show
Το υποβρύχιο Bubble Show
Το υποβρύχιο Bubble Show

Ποιός δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του στο στυλιζαρισμένο πρότυπο του φανταστικού κυρίου B.; Πόσοι από εμάς θέλαμε πάντοτε, έστω και για μια στιγμή, να μπορέσουμε να σταματήσουμε τον χρόνο για να πάρουμε μια ανάσα και να ονειρευτούμε; Η λύση, είναι απλή και ήταν πάντοτε μπροστά στα μάτια μας: Πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας να δραπετεύσει!

Όπως έγραψε ο Γάλλος ποιητής Paul Valery: “Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, είναι να ξυπνήσεις”.

Με αναφορές και αποσπάσματα από κλασικά έργα όπως ο «Πινόκιο», η «Μικρή Γοργόνα», η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», η «Πεντάμορφη και το Τέρας» και το «Χρυσό Ψάρι» (χωρίς βεβαίως να ξεχνάμε και τον «Πίτερ Παν»), «Το Υποβρύχιο Bubble Show» είναι ένα σύγχρονο παραμύθι που όλοι μπορούμε να ζήσουμε, ανεξαρτήτως ηλικίας…

Το υποβρύχιο Bubble Show
Το υποβρύχιο Bubble Show
Το υποβρύχιο Bubble Show
Το υποβρύχιο Bubble Show

Το show επενδύθηκε μουσικά από τον Valdis Zilvers (τον διασημότερο Λετονό συνθέτη θεατρικής μουσικής), ενώ τα κοστούμια σχεδιάστηκαν ειδικά, από την E. Patmalniece (δημοφιλής σχεδιάστρια μόδας και κύρια ενδυματολόγος της Εθνικής Όπερας της Λετονίας). Το καλλιτεχνικό μακιγιάζ δημιούργησε η Marita Gaidele.

Εμπνευσμένο από τον διάσημο καναδικό θίασο “Cirque du Soleil”, το σόου είναι γεμάτο με σκηνικά εφέ, με τελευταίας τεχνολογίας λέιζερ, κανόνια χιονιού, ανεμοστρόβιλους από σαπουνόφουσκες, παραμυθένια ομίχλη, γιγαντιαίους δακτυλίους καπνού, οπτικές ψευδαισθήσεις και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το υποβρύχιο Bubble Show
Το υποβρύχιο Bubble Show
Το υποβρύχιο Bubble Show
Το υποβρύχιο Bubble Show

Το «Υποβρύχιο Bubble Show» σκηνοθετεί ο Ιταλός θεατρικός σκηνοθέτης, ηθοποιός και καλλιτέχνης φυσαλίδων Enrico Pezzoli – ένας από τους πιο έμπειρους καλλιτέχνες σαπουνόφουσκας στον κόσμο που έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης για πολλές διεθνείς διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Sochi το 2014 – με τη συνεργασία του καλλιτέχνη φυσαλίδων Dace Pecoli (επίσης ειδικός σε αυτόν τον τομέα, καθώς εργάζονται ως ομάδα από το 1998).

Info:

Το υποβρύχιο- Bubble Show
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
25-30 Δεκεμβρίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου – 11:00 & 18:00
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου – 11:00 & 18:00
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου – 19:00
Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου – 19:00
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου – 19:00
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου – 11:00 & 18:00

Εισιτήρια από 7,5€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: more.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα