Κώστας Καζάκος: Τον αποχαιρέτησε ο θρυλικός Joey DeMaio των Manowar

Κώστας Καζάκος: Τον αποχαιρέτησε ο θρυλικός Joey DeMaio των Manowar
Ο Κώστας Καζάκος Eurokinissi

O θρυλικός αρχηγός των Manowar δεν ξέχασε τον Κώστα Καζάκο και την πολύ πρόσφατη συνεργασία που είχαν.

Eνας από τους ανθρώπους που έσπευσε να καταθέσει δημόσια, μέσω των social media, την οδύνη του για την απώλεια του Κώστα Καζάκου ήταν ο Joey DeMaio.

O θρυλικός αρχηγός και μπασίστας των Manowar, ενός εκ των δημοφιλέστερων heavy metal συγροτημάτων, είχε συνεργαστεί πολύ πρόσφατα με το μεγάλο Ελληνα ηθοποιό αλλά και το γιο του, Κωνσταντίνο Καζάκο.

Πατήρ και υιός Καζάκος πήραν μέρος πήραν στην ηχογράφηση του “The Revenge of Odysseus”, του νέου κομματιού του Manowar, εμπνευσμένου από την Οδύσσεια, το οποίο παρουσιάστηκε και στην εν Ελλάδι συναυλία τους στις 22 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού. Ο DeMaio γνώρισε τον Καζάκο στη συγκεκριμένη ηχογράφηση που έγινε στην Αθήνα.

Ο Κώστας Καζάκος υποδύθηκε τον Οδυσσέα και ο Κωνσταντίνος Καζάκος τον Τηλέμαχο σε μία διασκευασμένη ιστορία η οποία ακολουθεί την προσωπική ματιά του Τηλέμαχου πάνω στην Οδύσσεια.

Πληροφορηθείς την τραγική είδηση ο DeMaio έγραψε στο facebook ότι “ο Καζάκος είναι ένας γίγαντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ηταν τιμή που τον γνώρισα και στέλνω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα