Μαζί και δυνατοί: Πανστρατιά μουσικών σε μεγάλη συναυλία το μεσημέρι της Δευτέρας

Μαζί και δυνατοί: Πανστρατιά μουσικών σε μεγάλη συναυλία το μεσημέρι της Δευτέρας
Από τη διαδήλωση των καλλιτεχνών intime

Νταλάρας, Μποφίλιου, Πασχαλίδης, Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Τσακνής, Κοινοί Θνητοί και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες σε συναυλία το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το REX. Εκφράζουν και την αλληλεγγύη τους στα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

Μεγάλη συναυλία διοργανώνουν την Δευτέρα 20 Φλεβάρη στις 16.00 έξω από το θέατρο REX, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών με σύνθημα “Συνεχίζουμε τον αγώνα ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ”.

Τα δύο σωματεία ζητούν “απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος 85 εδώ και τώρα! Αναβάθμιση των Καλλιτεχνικών Σπουδών για δουλειά με δικαιώματα”.

Ταυτόχρονα εκφράζουν την αλληλεγγύη “στα αδέρφια μας σε Τουρκία και Συρία” και καλούν σε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Οι συμμετοχές συνεχίζονται.

Δείτε όσους συμμετέχουν ως τώρα, στην παρακάτω αφίσα.

Υπενθυμίζεται πως οι καλλιτέχνες συνεχίζουν τις μαζικές κινητοποιήσεις τους ζητώντας να υπάρξουν έμπρακτες αποφάσεις πάνω στο πλαίσιο αιτημάτων τους, μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν εκπρόσωποι των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη συζήτηση και εξέθεσαν τα αιτήματά τους, η 24ωρη απεργία που είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Οι καλλιτέχνες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους εν αναμονή της νομοθετικής πρότασης που υποσχέθηκε ότι θα φέρει ο πρωθυπουργός. Όπως διαφαίνεται ωστόσο, η σύγκλιση των δύο πλευρών δεν θεωρείται βάσιμη, με τα έως τώρα τουλάχιστον δεδομένα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα