Άλεξ Καββαδίας: Ο Έλληνας τραγουδιστής στο πλευρό της Lady Gaga

Άλεξ Καββαδίας: Ο Έλληνας τραγουδιστής στο πλευρό της Lady Gaga

Τι δηλώνει στο NEWS 247 ο Άλεξ Καββαδίας που επελέγη και από τη Lady Gaga για το opening act της λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη συναυλία

Έφτασε η μέρα για τη μεγάλη συναυλία της εκκεντρικής τραγουδίστριας της ποπ Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, με τον Άλεξ Καββαδία να προετοιμάζεται πυρετωδώς για το opening act.

Οι πρόβες και για τον Έλληνα τραγουδιστή συνεχίζονται, με το άγχος να έχει διαδεχτεί την αρχική χαρά για το πολυαναμενόμενο σόου.

Είναι άλλωστε μια σπουδαία ευκαιρία, όπως σημειώνει στο NEWS 247, για γίνει η δουλειά του πιο γνωστή στο κοινό, έχοντας στα σκαριά νέες μουσικές προτάσεις.

" Έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό όλη η ομάδα για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα μουσικά και αισθητικά" υπογραμμίζει, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

1. Πώς βλέπεις το φαινόμενο Lady Gaga;

1. Εντυπωσιακό. Τη θαυμάζω πολύ για όλο αυτό το "πακέτο" εμφάνιση - μουσικές γνώσεις που φέρει ως καλλιτέχνης.

2. Θα έχεις τη δυνατότητα να τη γνωρίσεις;

2. Το εύχομαι! Θα ήθελα πολύ να τη συναντήσω και να την ευχαριστήσω που επέλεξε να είμαι ένα κομμάτι του show της.

3. Θα υπάρχει συνεργασία σας επί σκηνής;

3. Δυστυχώς όχι.

4. Πώς το βλέπεις σαν βήμα στην καριέρα σου;

4. Σαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και δυνατότητα να αποκτήσει η δουλειά μου ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο.

5. Πώς έγινε η επιλογή σου για το opening act και πώς αισθάνθηκες όταν σου ανακοινώθηκε;

5. Μέσω του διαγωνισμού του Jumping fish της Cosmote. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα κάθε πιθανό συναίσθημα που μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος μέσα του με αποκορύφωμα το δέος και την περηφάνια.

6. Τι να περιμένει το κοινό από τον Άλεξ Καββαδία;

6. Έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό όλη η ομάδα για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα μουσικά και αισθητικά, αλλά δεν θα ήθελα να αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες.

7. Υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για την εμφάνισή σου;

7. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι όροι, αλλά θα μας γνωστοποιηθούν ανήμερα της συναυλίας.

8. Επανέρχεσαι με νέο single, το "Hello". Τι να περιμένουμε μελλοντικά;

8. Τo "Hello" είναι ήδη ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Είναι γεμάτο αισιοδοξία και αυτομάτως σου χαρίζει ένα χαμόγελο, που έχουμε όλοι τόσο ανάγκη.

Οι στίχοι ανήκουν στην Ren, στην Etten, στον Γιώργο Μπουσούνη, ένα κόμμάτι τους σε μένα και η μουσική στον Greggy K και την Ren. Θα ακολουθήσουν και νέα τραγούδια, ίσως στη μορφή ενός maxi single. Όσο για το μέλλον... κρύβει πολλές εκπλήξεις!!

Ο Άλεξ Καββαδίας, μετά την επιλογή του από το management της Lady Gaga να ανοίξει τη συναυλία της, κυκλοφορεί από την Αmmos Music το νέο του τραγούδι..."Hello", μια λέξη, ένα χαμόγελο. Μια πόρτα ανοιχτή, μια αγκαλιά ανοιχτή.. για μια νέα μέρα, για νέους στόχους, νέες γνωριμίες.

Το "Hello" είναι η λέξη κλειδί για κάθε κλειστή πόρτα της ψυχής μας, που είναι έτοιμη να ανοίξει. Ένα "Hello" στον πραγματικό μας εαυτό, όποιος κι αν είναι. Η ερώτηση είναι μια.. Σ' αγαπάς;

SHARE:

24Media Network