Bryan Adams: Πώς παραλίγο να ακυρωθεί η συναυλία στο ΟΑΚΑ – Ο ρόλος της Viva

Bryan Adams: Πώς παραλίγο να ακυρωθεί η συναυλία στο ΟΑΚΑ – Ο ρόλος της Viva
Ο Bryan Adams σε συναυλία στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2015 Owen Sweeney/Invision/AP

Η εταιρία που είχε αναλάβει την διοργάνωση "χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία", σύμφωνα με την Viva.

Από “χίλια κύματα” πέρασε η συναυλία του Bryan Adams, που πραγματοποιήθηκε κανονικά το βράδυ της Δευτέρας, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η μεγάλη συναυλία του Καναδού καλλιτέχνη βρέθηκε “στον αέρα” όταν η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη.

Η Viva ανέλαβε να φέρει εις πέρας την αποστολή και σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: “Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά. Ταυτόχρονα, η Viva έχει εκκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για την αθέτηση των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει”.

Τονίζεται, επίσης, ότι “η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα