Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής με τον Μάριο Φραγκούλη

Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής με τον Μάριο Φραγκούλη
ΑΠΕ

Δύο συναυλίες με χριστουγεννιάτικο mood για μικρούς και μεγάλους, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου

Στην Αθήνα επιστρέφει ο Μάριος Φραγκούλης για δύο εορταστικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής, στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, σε μια χριστουγεννιάτικη μουσική μυσταγωγία, όπου θα ακουστούν τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από διάφορες χώρες, καθώς και αγαπημένα κομμάτια από μιούζικαλ. Μαζί του θα είναι οι σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Μυρσίνη Μαργαρίτη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Στάθη Σούλη.

«Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το όνειρο από τον άνθρωπο, επειδή η πραγματικότητα είναι ζοφερή. Χρειαζόμαστε την αγάπη, τη χαρά των γιορτών. Για μένα τα Χριστούγεννα ήταν πάντα μια περίοδος αισιοδοξίας, η υπόσχεση για ένα φωτεινό αύριο» λέει ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος το 2015, κυκλοφόρησε το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ Tales of Christmas με τη συμμετοχή της Marilyn Horne και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Λονδίνου.

Για τις δυο συναυλίες του στην Αθήνα επιλέγει κλασικά χριστουγεννιάτικα ακούσματα, από  το Jingle Bells και το I'll Be Home for Christmas έως το Ave Maria του Φραντς Σούμπερτ και το Panis Angelicus σε στίχους Αγίου Θωμά Ακινάτη.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με πασίγνωστα τραγούδια και μελωδίες από μιούζικαλ (Les Miserables, The Phantom of the Opera, West Side Story, Sunset Boulevard, The King and I, The Wizard of Oz, Jubilee κ.α.) που ο Μάριος Φραγκούλης θα ερμηνεύσει σόλο και σε ντουέτο και τρίο με την Βασιλική Καραγιάννη και τη Μυρσίνη Μαργαρίτη. Έτσι θα ακουστούν, μεταξύ άλλων, το I Dreamed a Dream, το Music of the Night, το Maria, το If I Loved You, το Somewhere Over the Rainbow, το We Kiss a Shadow και το Smile, που έγραψε ο Τσάρλι Τσάπλιν για το αριστούργημά του "Μοντέρνοι Καιροί".

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

SHARE:

24Media Network