Έρωτας και έκσταση στο dance floor του Ωδείου Αθηνών με καλεσμένη την Blessed Madonna

Διαβάζεται σε 3'
Έρωτας και έκσταση στο dance floor του Ωδείου Αθηνών με καλεσμένη την Blessed Madonna
Blessed Madonna

H underground superstar της house σκηνής, The Blessed Madonna, θα βρεθεί στην Αθήνα, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, για ένα δυνατό dj set στο Eden party.

Οι χορευτικές απογευματινές Κυριακές επιστρέφουν μετά τη ραστώνη του καλοκαιριού. Το Eden Party στις 29 Οκτωβρίου φέρνει την The Blessed Madonna για ένα πραγματικά εκρηκτικό σετ. Δείτε τη φωτογραφία, βρείτε κατάλληλο ντύσιμο και ξεσκονίστε τις χορευτικές σας φιγούρες.

Μια παρένθεση πριν από τη φωτογραφία: Για όσες και όσους δεν γνωρίζουν τα Eden Party (Κυριακές πάντα στο Ωδείο) έχουν ήδη φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της dance σκηνής όπως η SAMA, οι KASST, ο John Talabot, οι Red Axes, ο Max Cooper και ο Special Request.

Από πάρτι με την Blessed Madonna.

Η Marea Stamper ή αλλιώς The Blessed Madonna έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο περιζήτητες και σεβαστές παραγωγούς και DJs παγκοσμίως, διαθέτοντας residency από το 2013 στο θρυλικό SmartBar του Σικάγου μαζί με άλλους αξιόλογους DJs, όπως ο Derrick Carter.

Οι εύστοχες επιλογές της και η αψεδιάγαστη τεχνική της πίσω από τα decks, της έχουν εδραιώσει μία κληρονομιά από άπταιστα και δυναμικά σετ. Mε μια απίστευτη άνεση και χάρη, διατηρώντας μια συγκλονιστική ροή, μιξάρει house, οld school techno, disco και electro. Ένας θρύλος από μόνη της, η The Blessed Madonna έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία – μία από τις τελευταίες κυκλοφορίες της, με τη φωνή του θρύλου της house Jamie Principle – που ονομάζεται «We Still Believe».

Το πιο δυνατό της κομμάτι είναι όμως αυτό που συμβαίνει στην “πίστα” όταν παίζει μουσική.

Μαζί της η γαλλίδα dj Marie Montexier, με έδρα την Κολωνία/Λειψία,  έχει κατορθώσει, με αργά αλλά σταθερά βήματα, να ξεχωρίσει τα τελευταία δύο χρόνια και να έχει ήδη τους κριτικούς και το κοινό με το μέρος της. Έχει ήδη στο ενεργητικό της πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις σχεδόν σε κάθε μεγάλη πόλη της Ευρώπης και είναι έτοιμη να κατακτήσει και τις σκηνές παγκοσμίων φεστιβάλ.

Marie Montexier KANEHOLZ

Το πάρτυ της Κυριακής θα ανοίξει η εξαιρετικά δραστήρια DJ Polyxene όπου μεταξύ άλλων, έχει να επιδείξει εντυπωσιακά dj set σε πολλά clubs και σε μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης, όπως Elevate Festival (Graz), Hyperreality (Βιέννη), Ars Electronica (Linz, Αυστρία) και The Lighthouse Festival (Porec, Κροατία).

Info:
EDEN PARTY
THE BLESSED MADONNA
+MARIE MONTEXIER
+POLYXENE
ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023
16:30 – 00:00

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα