Eurovision 2016: Τα έσπασε στη σκηνή ο Justin Timberlake

Eurovision 2016: Τα έσπασε στη σκηνή ο Justin Timberlake

Στη σκηνή της Eurovision βρέθηκε για πρώτη φορά ο Justin Timberlake, που ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια του (Vids + Pics)

Ο Justin Timberlake ήταν ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι των διοργανωτών, που κατάφεραν να τον πείσουν να ανεβεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Globe Arena και να παραβρεθεί στον τελικό του 61ου διαγωνισμού της Eurovision, όπου και ερμήνευσε δυο τραγούδια του. Το αγαπημένο “Rock Your Body” και το ολοκαίνουργιο “Can’t Stop the Feeling”.

Η εμφάνισή του ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο αναμενόμενα στιγμιότυπα της βραδιάς του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού τραγουδιού, από τον οποίο έλειψε η Ελλάδα για πρώτη φορά από το 2000.

Ο Justin Timberlake δήλωσε ευτυχισμένος που βρέθηκε στην Eurovision και προσποιήθηκε πως ήταν αγχωμένος για την εμφάνισή του, που ήταν μέρος της προωθητικής του καμπάνιας για τη νέα του δουλειά και τις συναυλίες που θα δώσει σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως όταν είχε ανακηρυχθεί η εμφάνισή του ο ίδιος είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις πρόβες του στη Στοκχόλμη, συνοδευόμενες με τη λεζάντα: “Είμαι έτοιμος. Εσύ Ευρώπη είσαι;”

Μάλιστα, σε συνέντευξή του για την εμφάνισή του είπε “Ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί. Οι Abba έγιναν γνωστοί από εκεί, η Celine Dion επίσης. Ποιος ξέρει; Ίσως ανακαλύψουμε μια νέα Celine Dion”.

Παράλληλα, ο παραγωγός του Eurovision Song Contest 2016, Sven Stojanovic, είχε δηλώσει: “Είναι μια μεγάλη στιγμή και μια μεγάλη ευκαιρία, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που ο Justin Timberlake θα εκτελέσει το νέο του τραγούδι με το συγκρότημά του στο σόου μας. Επιπλέον έχει μια ειδική σημασία για εμάς καθώς το ‘Can’t Stop The Feeling’ είναι αποτέλεσμα δύο Σουηδών, των Max Martin και Shellback που συνέθεσαν και έκαναν παραγωγή στο κομμάτι μαζί με τον Justin Timberlake.”


Τέλος, ο Martin Österdahl, εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2016 δήλωσε ενθουσιασμένος με την εμφάνιση του διάσημου καλλιτέχνη, λέγοντας πως “Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου στην γιορτή του τραγουδιού. Είναι τιμή και έμπνευση για όλους μας.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα