Eurovision 2018: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα στον τελικό

Eurovision 2018: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα στον τελικό
Η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision AP

Η φετινή συμμετοχή της Κύπρου παραμένει φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, έχοντας εξασφαλίσει και μία ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση εμφάνισης στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου

Προτελευταία. Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί 25η στην σκηνή του μεγάλου τελικού της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου, σε μία ακόμη εκρηκτική ερμηνεία του “Fuego”, με την συμμετοχή της Κύπρου να παραμένει για μία ακόμη ημέρα ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά στα στοιχήματα.

Η θέση εμφάνισης της δημοφιλούς ποπ σταρ θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκή, αφενός επειδή τα τραγούδια που κερδίζουν συνήθως παρουσιάζονται προς το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, αφετέρου επειδή οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές της εμφανίζονται φέτος στο πρώτο μισό της διοργάνωσης. Μόνη εξαίρεση η συμμετοχή του Ισραήλ, που θα διαγωνιστεί λίγες θέσεις πριν από την Κύπρο.

Μετά το Β΄ Ημιτελικό της Πέμπτης, στον οποίο προκρίθηκαν Σερβία, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Σουηδία, Αυστραλία, Νορβηγία, Δανία, Σλοβενία και Ολλανδία, έγινε η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης όλων των φιναλίστ (20 από τους δύο ημιτελικούς, οι λεγόμενες “Big 5” και η διοργανώτρια Πορτογαλία), η οποία έχει ως εξής:

1. Ουκρανία

2. Ισπανία

3. Σλοβενία

4. Λιθουανία

5. Αυστρία

6. Εσθονία

7. Νορβηγία

8. Πορτογαλία

9. Ηνωμένο Βασίλειο

10. Σερβία

11. Γερμανία

12. Αλβανία

13. Γαλλία

14. Τσεχία

15. Δανία

16. Αυστραλία

17. Φινλανδία

18. Βουλγαρία

19. Μολδαβία

20. Σουηδία

21. Ουγγαρία

22. Ισραήλ

23. Ολανδία

24. Ιρλανδία

25. Κύπρος

26. Ιταλία

Το μόνο που μένει πλέον να φανεί, είναι αν η Ελένη Φουρέιρα και το Fuego θα διατηρήσουν τη δυναμική τους, χαρίζοντας στην Κύπρο για πρώτη φορά τη νίκη στο διαγωνισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα