Eurovision 2022: Η αιθέρια πρόβα και η “πληρωμένη” απάντηση της Αμάντα Γεωργιάδη στη ρατσιστική ερώτηση

Eurovision 2022: Η αιθέρια πρόβα και η “πληρωμένη” απάντηση της Αμάντα Γεωργιάδη στη ρατσιστική ερώτηση
Amanda Tenfjord Amandatenfjordmusic/Youtube

Απάντηση με "νόημα" από την Αμάντα Γεωργιάδη στην άκομψη ερώτηση για τη καταγωγή της - Πλάνα από τη δεύτερη ημέρας πρόβας στο Τορίνο της Ιταλίας.

Πλάνα από τη δεύτερη ημέρα πρόβας έδωσε στη δημοσιότητα η Αμάντα Γεωργιάδη, ενόψει της συμμετοχής της στον ημιτελικό της Eurovision, αποσπώντας και πάλι τα θετικότερα σχόλια.

“Ανακεφαλαίωση της δεύτερης ημέρας πρόβας στο Τορίνο. Όλοι όσοι εργάζονται στην αρένα είναι τόσο καλοί και ευγενικοί. Το κλίμα κάνει την όλη εμπειρία υπέροχη!”, έγραψε η ίδια στη λεζάντα που συνοδεύει τα πλάνα στο YouTube, για τις πρόβες του Die Together.

Μάλιστα, στο τέλος των πλάνων η Αμάντα απαντά με νόημα στην άκομψη ερώτηση που δέχθηκε νωρίτερα από δημοσιογράφο, για την καταγωγή της.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Ελλάδας δέχθηκε μια ερώτηση ρατσιστικής υφής, από Πολωνό δημοσιογράφο, το απόγευμα της Τετάρτης. Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε γιατί οι Έλληνες διοργανωτές επιλέγουν τα τελευταία χρόνια Ελληνίδες της ομογένειας για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Είσαι Ελληνίδα αλλά και Νορβηγίδα. Και κάποιες από τις προκατόχους σου δεν ήταν επίσης 100% Ελληνίδες, ήταν από Καναδά, Ολλανδία. Τι πιστεύεις για αυτή τη στρατηγική να φέρνουν πίσω οι διοργανωτές Ελληνίδες από όλον τον κόσμο Υπάρχει κάποιο κρυμμένο μήνυμα;» ρώτησε ο ρεπόρτερ.

Η ερώτηση προκάλεσε την παρέμβαση της επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, η οποία είπε πως η επιλογή γίνεται βάσει ταλέντου. Σήμερα, η Αμάντα, χαμογελώντας στον φακό, απαντά πως “ναι, υπάρχει (κρυμμένο μήνυμα)”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα μας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης την δεύτερη πρόβα της, με τα σχόλια των eurofans να είναι ιδιαιτέρως θετικά.

Η Αμάντα Γεωργιάδη πραγματοποίησε τη δεύτερη πρόβα της με επιτυχία και μέσα από τον ogaegreece έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της σκηνικής παρουσίας της νεαρής ερμηνεύτριας, αλλά και τα σκηνοθετικά ευρήματα που θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά στον Α ημιτελικό την Τρίτη (10/05).

Η Αμάντα Γεωργιάδη φοράει το ίδιο μακρύ, ασημί-λευκό φόρεμα που είδαμε και στην πρώτη τεχνική πρόβα, που έχει την υπογραφή της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.

Το τραγούδι πάντως “τρεντάρει” στο YouTube έχοντας ξεπεράσει το 1 εκ. views, κάτι που δείχνει πως οι προσδοκίες της χώρας μας δικαίως θεωρούνται αυξημένες.

Μετά από την δεύτερη τεχνική πρόβα, η Ελλάδα ανεβαίνει στα προγνωστικά για τον φετινό νικητή και βρίσκεται σήμερα στην 6η θέση, με την Ουκρανία να ξεχωρίζει σε όλα τα στοιχήματα κατά πολύ, καθώς της δίνουν πιθανότητα 43% να στεφθεί νικήτρια του διαγωνισμού. Παρόλα αυτά, μιλάμε μόνο για προβλέψεις καθώς όλα θα κριθούν πάνω στη σκηνή.

Η Αμάντα Γεωργιάδη συμμετέχει στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 10/5/2022 και η χώρα μας θα εμφανιστεί 15η, κοντά στο τέλος, ενώ θ’ ακολουθήσουν οι συμμετοχές της Νορβηγίας και της Αρμενίας.

Όσο για την Κύπρο και την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, συμμετέχει στον Β’ Ημιτελικό την Πέμπτη 12/5 και εμφανίζεται με το χορευτικό κομμάτι “Ela” 9η κατά σειρά, μεταξύ 18 χωρών που μετέχουν στον Β’ Ημιτελικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα