Eurovision 2023: Η εμφάνιση της Κύπρου στον Τελικό – Μεγάλο χειροκρότημα στο στάδιο για τον Andrew Lambrou

Eurovision 2023: Η εμφάνιση της Κύπρου στον Τελικό – Μεγάλο χειροκρότημα στο στάδιο για τον Andrew Lambrou
Ο Andrew Lambrou που εκπροσωπεί την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision AP Photo/Martin Meissner

Μεγάλο χειροκρότημα για την Κύπρο στον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2023 και τον εντυπωσιακό Andrew Lambrou.

Καταχειροκροτήθηκε η Κύπρος στον Τελικό της Eurovision 2023, με τον Andrew Lambrou για άλλη μία φορά ξυπόλυτο να μαγεύει το κοινό της Μ&S Bank Arena στο Λίβερπουλ.

Ο 24χρονος καλλιτέχνης έχει γεννηθεί στην Αυστραλία από Κύπριους γονείς (και γιαγιά από τη Λήμνο) και είναι ο 39ος εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό. Τραγουδιστής, αλλά και συνθέτης, ζει και εργάζεται στο Σίδνεϊ.

Σε ηλικία έξι ετών, ο Andrew κέρδισε την πρώτη θέση σε ένα διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε από το σχολείο του, τραγουδώντας το Do-Re-Mi από την “Μελωδία της Ευτυχίας”. To 2013 έκλεψε για πρώτη φορά την προσοχή των media επάνω του, όταν ανέβασε στο YouTube μια διασκευή του “My Immortal” των Evanescence.

Andrew Lambrou youtube: Andrew Lambrou

Το 2015, ο Andrew έλαβε μέρος στο “X Factor Australia”. Ερμήνευσε το “Chains” του Nick Jonas και έφτασε στο top 20. Το πρώτο του single με τίτλο “Throne” κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021. Όπως φάνηκε και από την πρώτη του εμφάνιση στον ημιτελικό της Τρίτης, ο Andrew έχει μεγάλη άνεση στον φακό.

Στη σκηνή του τελικού ερμήνευσε το τραγούδι “Break A Broken Heart” και εντυπωσίασε για άλλη μία φορά. Μια όμορφη “γιουροβιζιονική” μπαλάντα στην οποία όπως καταλαβαίνουμε “δεν μπορείς να ραγίσεις μια ήδη ραγισμένη καρδιά”.

Η εμφάνιση της Κύπρου στη Eurovision 2023 2023 Martin Meissner/ AP Photo


Eurovision 2023: Η εμφάνιση της Κύπρου στον Τελικό

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα