Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον τελικό

Διαβάζεται σε 3'
Η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024
Η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 2024 Martin Meissner/ AP Photo

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2024. Σε ποια θέση θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος.

Η Μαρίνα Σάττι έριξε τη… “ζαριά” της και το βράδυ της Πέμπτης (09/05) ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη με το “ZARI“, σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2024.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 68ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού ανέβηκε στη σκηνή του Malmö Arena και έκανε κανονικό χαμό οργώνοντάς την από άκρη ως άκρη, με το κοινό που δήλωνε βροντερά “παρών” στο στάδιο να την αποθεώνει σε αρκετά σημεία του τραγουδιού.

Αν και όπως είχαμε μάθει, ήταν άρρωστη, η νεαρή καλλιτέχνιδα ανταποκρίθηκε φωνητικά και ηγήθηκε της περίπλοκης χορογραφίας που είχε δημιουργήσει για εκείνη ο διακεκριμένος χορογράφος Majnoon, με φρεσκάδα, περίσσια ενέργεια και δύναμη.

Η εμφάνισή της έπεισε το κοινό και αν και οι Έλληνες τηλεθεατές καρδιοχτύπησαν για λίγο κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αφού η Ελλάδα ανακοινώθηκε πως προκρίνεται έκτη στη σειρά, η Μαρίνα Σάττι κέρδισε το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (11/05) και θα μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ στις 22:00.

Μετά την πρόκριση των 10 χωρών στον Τελικό, σειρά είχε η κλήρωση για να μάθουν τη σειρά εμφάνισής τους το βράδυ του Σαββάτου. Οι επιλογές ήταν “α’ μισό“, “β’ μισό” ή κενό, οπότε σε αυτή την περίπτωση η παραγωγή της διοργάνωσης θα τους τοποθετούσε στο πρώτο ή το δεύτερο μέρος της βραδιάς.

Η Μαρίνα Σάττι τράβηξε κλήρο με το αποτέλεσμα να δείχνει “α’ μισό”, οπότε θα δούμε την Ελλάδα να διαγωνίζεται ανάμεσα στις θέσεις 2-13.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της Eurovision στο Instagram, η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στη 12η θέση.

Η Silia Kapsis κατά την ίδια διαδικασία εξασφάλισε μία θέση στο “δεύτερο μισό” για την Κύπρο και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στην 20η θέση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media του Διαγωνισμού, η Μαρίνα Σάττι δεν φάνηκε να ικανοποιείται από το αποτέλεσμα, αφού τα πιο “δυνατά” τραγούδια και αυτά που μένουν στη μνήμη των τηλεθεατών παρουσιάζονται συνήθως στο β΄μισό της βραδιάς.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως τα τρία από τα πέντε φαβορί της φετινής διοργάνωσης, η Ιταλία με την Angelina Mango και το “La noia”, η Ελβετία με το Nemo και το “The Code” η Κροατία με τον Baby Lasagna και το τραγούδι “Rim Tim Tagi Dim”, βρίσκονται στο β’ μισό του Μεγάλου Τελικού.

Eurovision 2024: Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα