Eurovision: Η Φουρέιρα ανατρέπει όλα τα προγνωστικά – Δείτε την β’ πρόβα

Eurovision: Η Φουρέιρα ανατρέπει όλα τα προγνωστικά – Δείτε την β’ πρόβα
Η συμμετοχή της Κύπρου με ερμηνεύτρια την Ελένη Φουρέιρα για τη φετινή Eurovision Eurovision.TV

Η ενέργεια και το πάθος που εκδηλώνει η Φουρέιρα πάνω στη σκηνή δεν περνούν απαρατήρητα στου δημοσιογράφους στο press room. Όλοι ποντάρουν σε περαιτέρω άνοδο της Κύπρου μετά τον Α' Ημιτελικό

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της Ελένης Φουρέιρα στη Λισαβόνα και πάνω στη σκηνή της Eurovsion, η οποία έβαλε κυριολεκτικά “φωτιά” πάνω στη σκηνή, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Η τραγουδίστρια, που εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι “Fuego”, εμφανίστηκε on stage φορώντας την ίδια ολόσωμη φόρμα όπως και στην πρώτη πρόβα, καταρρίπτοντας τις φήμες περί ύπαρξης και άλλων τεσσάρων ρούχων.

Δείτε την πρόβα:

Η χορογραφία παραμένει η ίδια, με την Ελένη να βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής και 4 χορεύτριες να την περιτριγυρίζουν, ντυμένες στα μαύρα. Κάποιες αστοχίες που αντιμετώπιζαν στηn πρώτη πρόβα με τα τεχνικά “εφε”, διορθώθηκαν. Μια μικρή αλλαγή παρατηρήθηκε και στο τρόπο έναρξης του τραγουδιού.

Η ενέργεια και το πάθος που εκδηλώνει η Φουρέιρα πάνω στη σκηνή δεν περνούν απαρατήρητα στου δημοσιογράφους που βρίσκονται στο press room. Κάτι που φάνηκε να τους εντυπωσιάζει ιδιαίτερα ήταν ο ασταμάτητος χορός της, ενώ τραγουδούσε, κλέβοντας την παράσταση από τις χορεύτριές της.

Δείτε στο βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο πώς σείεται το Altice Arena με την είσοδό της στη σκηνή:

Μετά την ολοκλήρωση της πρόβας χειροκροτήθηκε για άλλη μια φορά από όλη την διοργάνωση, αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια. Το μόνο ίσως που συνεχίζει να “ξενίζει” τους σκληρούς φανατικούς κριτές της Eurovision, είναι τα γραφικά τα οποία τα χαρακτηρίζουν “φθηνά” σχολιάζοντας ότι θυμίζουν τη δεκαετία του 1990.

Η Ελένη Φουρέιρα παραμένει στην 7η θέση στα προγνωστικά για τη νίκη του διαγωνισμού, με δεδομένη τη θέση της στην στον τελικό του Σαββάτου. Μετά τον πρώτο ημιτελικό αναμένεται άνοδος στα προγνωστικά, αφού θα δούμε και για πρώτη φορά την εικόνα όπως θα μεταδοθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα