Γιάννης Αγγελάκας: Τραγούδησε σε συνεταιριστικό καφέ Ρομά – Οι αντιδράσεις και το μήνυμα

Γιάννης Αγγελάκας: Τραγούδησε σε συνεταιριστικό καφέ Ρομά – Οι αντιδράσεις και το μήνυμα
Ο Γιάννης Αγγελάκας Afroditi_Zaggana

Ο Γιάννης Αγγελάκας βρέθηκε στο πλευρό μιας ομάδας νεαρών Ρομά και για άλλη μια φορά πέρασε ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας τραγούδησε σ‘ ένα συνεταιριστικό καφέ στο Κορδελιό, το οποίο έχει ανοίξει μία ομάδα νεαρών Ρομά. Η κίνηση των παιδιών αυτών δεν αγκαλιάστηκε από τους κατοίκος και για τον λόγο αυτό πήγε εκεί και τραγούδησε προσπαθώντας να τα στηρίξει. Μαζί του μάλιστα ήταν η Λαμπρινή Γρηγοριάδου και ο Αλέκος Κόντζογλου από τους 100°C, καθώς και ο Δημήτρης Μυστακίδης

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, κάτοικοι και φορείς της περιοχής δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την προσπάθεια και βάζουν όσα εμπόδια μπορούν στη λειτουργία του.

Η ανάρτησή του

«Στο Κορδελιό μια ομάδα νεαρών τσιγγάνων άνοιξε το συνεταιριστικό καφέ Kherel. Κάτοικοι και φορείς της περιοχής δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την προσπάθεια και βάζουν όσα εμπόδια μπορούν στη λειτουργία του. Εκεί βρεθήκαμε χθες με τη Λαμπρινή Γρηγοριάδου και τον Αλέκο Κόντζογλου από τους 100°C, καθώς και με το Δημήτρη Μυστακίδη. Μιλήσαμε με τα παιδιά για τα σχέδιά τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στη συνέχεια παίξαμε μουσική και τραγουδήσαμε μαζί τους.

Στην παρέα μας ήταν και ο πατέρας Αθηναγόρας που εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια στηρίζει τα παιδιά των τσιγγάνων της ευρύτερης περιοχής, βοηθώντας τα να μορφωθούν και να συνυπάρξουν ισότιμα και αξιοπρεπώς με την τοπική κοινωνία».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα