H Χάρις Αλεξίου, η αξία της φιλίας και τι της λέει ο Πάριος όταν τον παίρνει για “χρόνια πολλά”

Διαβάζεται σε 1'
Χαρούλα Αλεξίου συνέντευξη
Πάνος Γιαννακόπουλος

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τους καλλιτέχνες που κουβαλά πάντα μέσα της και αναφέρθηκε με μεγάλη αγάπη στη Δήμητρα Γαλάνη, τον Γιώργο Νταλάρα, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Τι είπε για τον Μάνο Λοΐζο.

Για τους καλλιτέχνες που κουβαλά μέσα της ακόμα και αν πια δεν τους συναντά συχνά και την αξία της φιλίας, μίλησε η Χάρις Αλεξίου

Η μεγάλη μας τραγουδίστρια με αφορμή το “Reworks”, παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο News247.gr, το Ladylike.gr, Oneman.gr και το Ow.gr.

Μιλώντας για την αξία της φιλίας και της παρέας αναφέρθηκε στους Δήμητρα Γαλάνη, Γιώργο Νταλάρα, Άλκηστη Πρωτοψάλτη και Ελευθερία Αρβανιτάκη με πολύ “θερμά” λόγια.

“Δεν μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας αλλά υπάρχει αγάπη”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, αναφερόμενη στο Reworks “mου άρεσε που μου έβαλε ένα μήνυμα η Αρβανιτάκη” (σσ στα Social).

Αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν παίρνει τον Γιάννη Πάριο να του ευχηθεί στη γιορτή του εκείνος της λέει με πολλή αγάπη “αϊ μωρή πάλι με θυμήθηκες”!

Φυσικά η Χάρις Αλεξίου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Μάνο Λοΐζο, λέγοντας ότι έφυγε “πολύ νωρίς από κοντά μας” και ότι είναι ο άνθρωπος στον οποίο ήταν πιο κοντά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα