Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε δισεκατομμυριούχος – Κυκλοφόρησε το “1989 (Taylor’s Version)”

Διαβάζεται σε 3'
Τέιλορ Σουίφτ
Τέιλορ Σουίφτ AP Photo

Το Eras Tour προβλέπεται να κάνει την Τέιλορ Σουίφτ κατά 4,1 δισεκατ. δολάρια πλουσιότερη, ενώ η ταινία της “Eras Tour” έχει ήδη σαρώσει.

Μετά από 17 χρόνια καριέρας στη μουσική βιομηχανία, μία πρόσφατη περιοδεία-θρίαμβο και ένα από τα πιο φανατικά fan-clubs στον κόσμο αυτή τη στιγμή, η Τέιλορ Σουίφτ μπήκε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από το Bloomberg, σύμφωνα με το οποίο το “φαινόμενο” που λέγεται Σουίφτ μπήκε στην ελίτ του “δεκαψήφιου κλαμπ”, όπως πχ η Κιμ Καρντάσιαν και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Το Eras Tour προβλέπεται να κάνει την Τέιλορ Σουίφτ κατά 4,1 δισεκατ. δολάρια πλουσιότερη, ενώ η ταινία της “Eras Tour” έχει ήδη κάνει τεράστια επιτυχία με εισπράξεις άνω των 130 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Τα καθαρά έσοδα της τραγουδίστριας εκτοξεύθηκαν μετά την περιοδεία, η οποία πολλοί πιστεύουν ότι θα γίνει η πιο κερδοφόρα περιοδεία στην ιστορία της μουσικής μέχρι σήμερα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η περιοδεία δεν είχε μόνο κέρδος για την … τσέπη της τραγουδίστριας, αλλά πρόσθεσε επίσης 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν των Ηνωμένων Πολιτειών, χάρη στις μετακινήσεις των φανς της, τις πωλήσεις εισιτηρίων και τη διάθεση αναμνηστικών “εμπορευμάτων” που αγοράζουν ασταμάτητα οι θαυμαστές της, μεγάλο ποσοστό των οποίων δεν είναι καν ενήλικοι.

Η Σουίφτ σύμφωνα με ανάλυση του Bloomberg είναι η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός και η πρώτη δισεκατομμυριούχος στην ιστορία των ΗΠΑ με έσοδα μόνο από τη μουσική. Έχει επίσης αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2023, με σπίτια στο Νάσβιλ, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες (Samuel Goldwyn Estate) και το Ρόουντ Άιλαντ (High Watch).

1989 (Taylor’s Version) – Το άλμπουμ που γέννησε τις/τους ‘Swifties’

Εννιά χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του “1989”, η Taylor Swift “ξαναβλέπει το έργο” και κυκλοφορεί το “Taylor’s Version” που περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια που ήδη γνωρίζαμε, αλλά και 5 ακόμη. Η τραγουδίστρια έκανε την ανακοίνωση του άλμπουμ τον Αύγουστο στη συναυλία της στο Los Angeles, αιφνιδιάζοντας τους θαυμαστές της.

Η επίσημη ανακοίνωση της Taylor στα social media είχε ενθουσιάσει τους θαυμαστές της:Το “1989 (Taylor’s Version)” έρχεται. Το άλμπουμ 1989 άλλαξε τη ζωή μου με αμέτρητους τρόπους και με γεμίζει με τόσο ενθουσιασμό να ανακοινώσω ότι η δική μου εκδοχή του θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αυτή είναι η πιο αγαπημένη  επανεκτέλεση που έχω κάνει ποτέ, επειδή τα “5 From The Vault” είναι φοβερά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έμειναν ποτέ πίσω. Αλλά όχι για πολύ! “.

Το “1989″ (άλμπουμ και… χρονιά της γέννησής της) σηματοδότησε την επίσημη στροφή της Σουίφτ από την κάντρι στην ποπ μουσική και εξακόντισε τη δημοτικότητά της. Κάτι που είχε ήδη ξεκινήσει από πιο πριν, αλλά ήταν τότε που άφησε πίσω της τα καουμπόικα καπέλα και καθιέρωσε τις κιθάρες και τα synths.

“Αν κυνηγάς δύο λαγούς”, είχε πει σοφά στο Rolling Stone τότε, “τους χάνεις και τους δύο”. Και μετά… έγινε δισεκατομμυριούχος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα