Keith Flint: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του

Keith Flint: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του
Keith Flint 2007 AP

Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν από την αποκάλυψη ότι ο frontman των Prodigy ζητούσε απεγνωσμένα από την εν διαστάσει σύζυγό του να τα ξαναβρούν, λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Λίγες μόνο μέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ο Keith Flint φέρεται να τηλεφωνούσε στην πρώην σύζυγό του, με την οποία βρισκόταν σε διάσταση, ζητώντας να τα ξαναβρούν.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail, αυτός ήταν και ο λόγος που καθυστερούσε να πουλήσει το αξίας 1,5 εκατ. λιρών σπίτι που είχαν αγοράσει ως ζευγάρι, ελπίζοντας ότι σύντομα θα είναι και πάλι μαζί.

Ο frontman των Prodigy είχε παντρευτεί την ιαπωνικής καταγωγής DJ Mayumi Kay το 2006, ενώ το ζευγάρι χώρισε το 2018.

Η κατά 18 χρόνια νεότερη του γυναίκα θεωρείται και ο άνθρωπος που τον αποτράβηξε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ ο ίδιος όταν μιλούσε για αυτήν τη χαρακτήριζε “σωτήρα” του.

Στην αγροικία του 15ου αιώνα που αγόρασαν στο Έσσεξ ζούσαν μια φυσιολογική ζωή, μέχρι τη στιγμή που η 31χρονη DJ αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συζυγική εστία.

Το πωλητήριο για το σπίτι δημοσιεύθηκε λίγες μόνο μέρες πριν από την αυτοκτονία του, ενώ πληροφορίες που μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι αυτό.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα