Κερδίστε προσκλήσεις για το JOHANN STRAUSS ENSEMBLE. Βιεννέζικα βαλς στη Xριστουγεννιάτικη Αθήνα

Κερδίστε προσκλήσεις για το JOHANN STRAUSS ENSEMBLE. Βιεννέζικα βαλς στη Xριστουγεννιάτικη Αθήνα

Τρεις εορταστικές συναυλίες που θα μας ταξιδέψουν στη λαμπερή Βιέννη των Χριστουγέννων. Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Σάββατο 6 Δεκεμβρίου – 20:30, Κυριακή 7 Δεκεμβρίου – 16:30 & 20:30. Τα εισιτήρια των δύο βραδυνών συναυλιών εξαντλήθηκαν! Έξτρα απογευματινή συναυλία - Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 16:30

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής προσκαλεί και πάλι το διάσημο συγκρότημα Johann Strauss Ensemble και τον βιολονίστα Russel McGregor για να εγκαινιάσουν το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων στην Αθήνα. Όλοι οι συνθέτες της οικογένειας των Στράους με τα ωραιότερα βαλς, τις πόλκες και τους λαϊκούς χορούς της βιεννέζικης μουσικής παράδοσης σε ένα εορταστικό πρόγραμμα.

Οι προσκλήσεις ισχύουν για το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου

Η σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, ανθοστόλιστη, θα γεμίσει από τις μελωδίες και τους ρυθμούς της αγαπημένης βιεννέζικης μουσικής και θα υποδεχθεί τους χορευτές Silvia Schreger και Bernhard Bläuel σολίστ από το Μπαλέτο της Όπερας της Βιέννης που θα χορέψουν τα αέρινα βαλς των Στράους.

Η Ορχήστρα Δωματίου της Βιέννης ιδρύθηκε το 1985 από τους εξαιρετικούς μουσικούς της αυστριακής Ορχήστρας Μπρούκνερ και πολύ γρήγορα απέκτησε διεθνή φήμη με περιοδείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης (Παρίσι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Ρώμη, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Ζυρίχη, Αμβούργο, Σάλτσμπουργκ, Βιέννη κ.ά.), στην Ιαπωνία, στη Ρωσία και στην Αυστραλία.

Από το 2003 διευθυντής της ορχήστρας είναι ο βιολονίστας Russel McGregor. Χαρακτηριστικό των συναυλιών του Johann Strauss Ensemble είναι η ερμηνεία της βιεννέζικης μουσικής με τον τρόπο που ο σπουδαίος συνθέτης και βιολονίστας Γιόχαν Στράους πρώτος καθιέρωσε, καθώς ήταν συγχρόνως ο σολίστ και ο διευθυντής της ορχήστρας ενθουσιάζοντας το κοινό με τη χορευτική και μελωδική.

 Η ορχήστρα έχει επιλέξει για τις συναυλίες στην Αθήνα τα ωραιότερα βαλς, τις πόλκες και τους λαϊκούς χορούς της βιεννέζικης μουσικής παράδοσης, γραμμένα από τους συνθέτες της οικογένειας των Στράους αλλά και των συγχρόνων τους, για να «ταξιδέψουν» με τη μουσική τους το αθηναϊκό κοινό στη χριστουγεννιάτικη Βιέννη!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

€ 10,00 (Φοιτητικά, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, €18,00 – 28,00 – 38,00 – 48,00, πολύτεκνοι, 65+)

Τηλέφωνο: 2107882333, www.megaron.gr

SHARE:

24Media Network