Κλέλια Ρένεση και Manu Chao εντελώς γυμνοί στο νέο τους τραγούδι

Κλέλια Ρένεση και Manu Chao εντελώς γυμνοί στο νέο τους τραγούδι

Η Κλέλια Ρένεση συνεργάζεται με τον σύντροφο της, Manu Chao, σε ένα ντουέτο που μας φέρνει το καλοκαίρι εν μέσω χειμώνα (Vid)

Η Κλέλια Ρένεση, η Ελληνίδα ηθοποιός που φέρεται να είναι ζευγάρι και στη ζωή με τον Manu Chao, πρωταγωνιστεί στο νέο του βίντεο κλιπ για το κομμάτι, "Moonlight Avenue".

Το "Moonlight Avenue" είναι μέρος του project τους υπό τον τίτλο, "Ti.po.ta ".

Όπως γράφουν και οι ίδιοι στα social media τους:

"Το Ti.po.ta είναι κυριολεκτικά τίποτα και είναι τα πάντα. Είναι ένας ιός και η θεραπεία. Το Ti.po.ta είναι ένα ντουέτο, ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα… είναι η Κλέλια και ο Manu… χέρι με χέρι… πλάι πλάι.. ανάποδα… γέλιο και κλάμα… τα μοιραζόμαστε κολυμπώντας σε γαλάζια νερά… στο άπειρο της δημιουργίας… και οι δύο χαμένοι όμως μαζί σε πλήρη ελευθερία".

"TI. PO.TA is a dream coming from nowhere …raised in the everyday’s battles of life … TI.PO.TA is us …..TI.PO.TA is you …. TI.PO.TA is everything …", σημειώνουν.

Αναφέρουν ακόμη πως εδώ και δύο χρόνια έχουν ηχογραφήσει μαζί πολλά κομμάτια, τα οποία σταδιακά θα έρχονται στη δημοσιότητα.

Ακολουθεί το βίντεο. Όπως θα δείτε υπάρχουν και πολλά πλάνα που και οι δυο τους κολυμπούν κάτω από το νερό ολόγυμνοι, εντελώς "απελευθερωμένοι", κάτι που είναι και το ζητούμενο του "TI.PO.TA":

SHARE:

24Media Network