Madonna: Fans τής έκαναν μήνυση επειδή άργησε δύο ώρες να ανέβει στη σκηνή

Διαβάζεται σε 2'
Madonna: Fans τής έκαναν μήνυση επειδή άργησε δύο ώρες να ανέβει στη σκηνή
Madonna AP

Η δίωρη καθυστέρηση της έναρξης της συναυλίας της Madonna στη Νέα Υόρκη εξόργισε κάποιους από τους fans της, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να τής κάνουν μήνυση. “Έπρεπε να σηκωθούμε νωρίς το πρωί” αναφέρουν.

Δύο θαυμαστές της Madonna στη Νέα Υόρκη μηνύουν την ποπ σταρ επειδή ξεκίνησε αργά τη συναυλία της, ισχυριζόμενοι ότι “έπρεπε να σηκωθούν νωρίς για να πάνε στη δουλειά” το επόμενο πρωί.

Στην αγωγή που κατέθεσαν την Τετάρτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν, ο Michael Fellows και ο Jonathan Hadden αναφέρουν, σύμφωνα με τον Guardian, ότι αγόρασαν εισιτήρια για τη συναυλία της 13ης Δεκεμβρίου στο Barclays Center στο πλαίσιο της περιοδείας Celebration της Madonna.

Η συναυλία διαφημιζόταν ότι θα άρχιζε στις 8.30 μ.μ., αλλά εκείνη δεν ανέβηκε στη σκηνή παρά μόνο μετά τις 10.30 μ.μ., σύμφωνα με την αγωγή.

Μέχρι τη στιγμή που οι δύο fans έφυγαν, μετά τη 1 τα ξημερώματα, “έμειναν εγκλωβισμένοι στη μέση της νύχτας” και “βρέθηκαν αντιμέτωποι με περιορισμένα μέσα μαζικής μεταφοράς, περιορισμένο ride-sharing και/ή αυξημένο κόστος δημόσιας και ιδιωτικής μεταφοράς”.

Η καθυστέρηση αυτή επηρέασε επίσης την ικανότητά τους να “αναλάβουν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις την επόμενη ημέρα”, υποστηρίζει η αγωγή.

Οι Fellows και Hadden κατηγορούν τη Madonna, το Barclays Center και τον διοργανωτή της περιοδείας Live Nation για “ασυνείδητες, αθέμιτες και/ή παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές” για την καθυστερημένη ώρα έναρξης, η οποία, όπως υποστηρίζει το ζευγάρι, συνιστά παραβίαση της σύμβασης και “εσκεμμένη ψευδή διαφήμιση”.

Με την αγωγή ζητείται να αναγνωριστεί το καθεστώς συλλογικής αγωγής για τους παρευρισκόμενους σε άλλες συναυλίες του Celebration που ξεκίνησαν με καθυστέρηση, συμπεριλαμβανομένων των δύο επόμενων συναυλιών της Μαντόνα στη Νέα Υόρκη στις 14 και 16 Δεκεμβρίου.

Βέβαια, όπως σημειώνει ο Guardian, οι καθυστερήσεις δεν είναι ασυνήθιστες στον κόσμο της ζωντανής μουσικής. Η ίδια η Μαντόνα έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες αγωγές: το 2019, όταν ένας θαυμαστής από τη Φλόριντα υποστήριξε ότι η καθυστέρησή της στην περιοδεία της Madame X ήταν παραβίαση συμβολαίου- και ξανά το 2020, σε μια αγωγή που κατέθεσαν δύο επισκέπτες σε συναυλίες στη Νέα Υόρκη.

Και οι δύο αγωγές απορρίφθηκαν αργότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα