Μαρίνα Σάττι: “Έσβησε” κάθε ανησυχία για τις ψιλές νότες στο “Ζάρι”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι YouTube

Στα σχόλια των επικριτών της πως δεν θα μπορέσει να τραγουδήσει την εισαγωγή στο “Ζάρι” έσπευσε να απαντήσει η Μαρίνα Σάττι, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα. Τραγουδώντας.

Η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” είναι αναμφισβήτητα από τις πιο πολυσυζητημένες, τόσο λόγω του διαφορετικού ήχου όσο και λόγω του video clip.

Και όσο το “Ζάρι” στο κανάλι της Μαρίνας Σάττι έχει ήδη 5,1 εκ. προβολές, το τραγούδι εξακολουθεί να διχάζει κυρίως εντός συνόρων, με τους μισούς να αποθεώνουν το κομμάτι και τους υπόλοιπους να κάνουν λόγο για… τραγωδία.

Δεν είναι μόνο η “κιτς“, όπως τη χαρακτηρίζουν κάποιοι, αισθητική του video clip που “προσβάλλει τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας“, αλλά και συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του κομματιού, στα οποία σύμφωνα με ορισμένους, η Μαρίνα Σάττι δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί τη βραδιά του Ημιτελικού της Eurovision 2024, στις 9 Μαΐου, οπότε και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε όλη την Ευρώπη το “Ζάρι”.

Θέλοντας να καθησυχάσει όσους… αγχώνονται ότι δεν θα μπορεί να τραγουδήσει την εισαγωγή του τραγουδιού, στην οποία τραγουδάει αρκετά ψηλά, η Μαρίνα Σάττι απάντησε στις ανησυχίες τους, τραγουδώντας για πρώτη φορά live το συγκεκριμένο σημείο.

“Όλοι με ρωτάνε πώς θα τραγουδήσω τις ψηλές νότες. Όπως ακριβώς το έκανα στο στούντιο”, είπε χαρακτηριστικά και αμέσως μετά τραγούδησε: “Πόνος μη μας έρθει μακάρι…“. “Οπότε έτσι θα το κάνω”, σχολίασε.

Μαρίνα Σάττι: Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα