Μαρίνα Σπανού: “Με αγχώνει η προσδοκία που δημιουργώ στον εαυτό μου” – Η ατάκα για τον μπαμπά της

Διαβάζεται σε 3'
Μαρίνα Σπανού
Μαρίνα Σπανού Glomex/@Alpha Tv

Για την απόφαση να βγει με μια κιθάρα στον δρόμο και την έμπνευση πίσω από τα τραγούδια της μίλησε η viral Μαρίνα Σπανού. Τι είπε για το TikTok και το θέατρο.

Στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” βρέθηκε καλεσμένη το Σάββατο (01/06) η Μαρίνα Σπανού, η δημοφιλής καλλιτέχνις που αγαπήθηκε από το νεανικό (και όχι μόνο) κοινό και εξελίχθηκε σε μουσικό φαινόμενο.

Η 21χρονη τραγουδίστρια, που ξεκίνησε ως μουσικός του δρόμου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και έπειτα κατέκλυσε – και κατέκτησε – το TikTok, μίλησε, αρχικά, για το πώς ένιωσε όταν κατάλαβε ότι έγινε viral.

“Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Μου στέλνουν βιντεάκια και λέω “εγώ είμαι αυτή;”. Στο μεταξύ, παίζει και σε κάτι μέρη που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ταξιδέψει η φωνή μου και η μουσική μου. Κάθε φορά ξαφνιάζομαι με τον ίδιο τρόπο. Θέλω να κρατήσω και μια απόσταση, γιατί με αγχώνει η προσδοκία που δημιουργώ στον εαυτό μου. Δηλαδή, ποια θα είναι η επόμενη επιτυχία, ότι θα πρέπει να γράψω κάτι καλύτερο. Αλλά δεν θέλω να αλλάξει, γιατί μου αρέσει που με εκπλήσσει όλο αυτό”.

Σχετικά με τα social media, είπε: Είναι τρομερό εργαλείο και είναι και κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είναι και η γενιά μας αυτή. Δεν θα πήγαινα σε talent show, ήθελα να είναι πιο αυτοσχέδιο και στα social ένιωθα ότι είμαι εγώ”.

Η ίδια χαρακτήρισε “πολύ παρορμητική” την απόφασή της να αρχίσει να τραγουδά με την κιθάρα της στον δρόμο. “Συνέπεσε με την πρώτη καραντίνα και με την τρίτη λυκείου, που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το δύσκολο με το μονοπάτι. Είχα μια ανάγκη να επικοινωνήσω. Είχα ήδη αρχίσει να ανεβάζω κάποιες διασκευές μου, ντρεπόμουν τότε να ανεβάσω τα δικά μου τραγούδια” είπε.

Όπως περιέγραψε: “Μια μέρα περπατώ στην Αποστόλου Παύλου και ακούω έναν μουσικό, ο οποίος είχε φέρει πιάνο και παίζει κάτω από την Ακρόπολη το “Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι”, που είναι ένα τρομερό κομμάτι για μένα και το κομμάτι μας με την μητέρα μου. Συγκινήθηκα τόσο πολύ και είπα ότι αυτό θέλω να κάνω κι εγώ, ακριβώς εδώ, με το φεγγάρι και τους ανθρώπους”.

Επίσης, η Μαρίνα Σπανού αναφέρθηκε στα ενδιαφέροντα και τις σπουδές της, λέγοντας: Ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, αυτό ήταν δεδομένο. Έκανα ήδη προετοιμασία για τη δραματική, δεν έκανα φροντιστήρια για το σχολείο. Μου άρεσαν τα μαθήματα και είπα τον Μάρτιο ότι θα δώσω Πανελλήνιες για να έχω ένα plan b. Έδωσα και πέρασα Φιλολογία στο Καποδιστριακό, αλλά πέρασα και στη δραματική σχολή”.

“Αυτά συνυπάρχουν μέσα μου” είπε για το θέατρο και τη μουσική, υπογραμμίζοντας: “Κάθε φορά που ανεβαίνω στη μουσική σκηνή, νιώθω ότι είμαι σε παράσταση. Σίγουρα δεν κλείνω την πόρτα, είμαι πολύ ανοιχτή και στο θέατρο και στη μουσική για θέατρο. Υπάρχουν πολλά κομμάτια που θέλω να εξερευνήσω και πιστεύω θα το βρω”.

Ήταν μεγάλο σχολείο ο δρόμος, ήταν σκληρός, αλλά είχα την άγνοια που σου προκαλεί το εφηβικό θράσος κι ένιωθα παντοδύναμη. Πήγα στην αρχή με φίλους για να νιώθω ασφάλεια και μετά οι περαστικοί έγιναν σταθεροί. Είχε μια ροή η πορεία μου και είμαι ήρεμη με αυτό” ανέφερε η Μαρίνα Σπανού.

“Έχω κάνει τον μπαμπά μου influencer” είπε, επίσης, η Μαρίνα Σπανού για τον πατέρα της, τον ηθοποιό Χρήστο Σπανό που γνωρίσαμε ως “Ερμή” στην κωμική σειρά “Άκρως Οικογενειακόν”, ενώ “έκλεισε” με το αγαπημένο της ταξίδι, που είναι η Επίδαυρος.

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίνας Σπανού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα