Μουσικά βραβεία iHeartRadio 2020: Billie Eilish, Lizzo και Lil Nas X προηγούνται

Μουσικά βραβεία iHeartRadio 2020: Billie Eilish, Lizzo και Lil Nas X προηγούνται
AP

Μεταξύ των καλλιτεχνών που διεκδικούν βραβεία είναι οι Ariana Grande, Billie Eilish, Camila Cabello, Cardi B, Drake, Halsey, Justin Bieber, Khalid, Lil Nas X, Lizzo, Post Malone και Summer Walker.

Οι τραγουδίστριες Billie Eilish και Lizzo και ο ράπερ Lil Nas X έχουν τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα μουσικά βραβεία iHeartRadio 2020.

Η τελετή απονομής, στην οποία θα βραβευθούν καλλιτέχνες, τα τραγούδια των οποίων ακούστηκαν περισσότερο στους σταθμούς iHeartRadio και στην εφαρμογή iHeartRadio το 2019, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στο Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες.

Οι Ariana Grande, Billie Eilish, Camila Cabello, Cardi B, Drake, Halsey, Justin Bieber, Khalid, Lil Nas X, Lizzo, Post Malone και Summer Walker είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που διεκδικούν βραβεία.

Για το βραβείο στην κατηγορία Τραγούδι της Χρονιάς υποψήφια είναι τα “bad guy” της Eilish, “Old Town Road” του Lil Nas X’s, “Señorita” των Shawn Mendes και Camila Cabello, “Sucker” των “Jonas Brothers και “Truth Hurts” της Lizzo.

Οι Billie Eilish, Lizzo, Ariana Grande, Halsey και Taylor Swift διεκδικούν το βραβείο Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς και οι Ed Sheeran, Khalid, Luke Combs, Post Malone και Shawn Mendes το βραβείο Άνδρας Καλλιτέχνης της Χρονιάς.

Οι θαυμαστές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 23 Μαρτίου για να αναδείξουν τους νικητές στις κατηγορίες: Καλύτερη Στρατιά Θαυμαστών, Καλύτεροι Στίχοι, Καλύτερη Διασκευή, Καλύτερο Μουσικό Βίντεο, Καλύτερο Remix, Star των Social Media.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα