Ο Dave Grohl των Foo Fighters μαγείρεψε επί 16 ώρες για 500 άστεγους

Ο Dave Grohl των Foo Fighters μαγείρεψε επί 16 ώρες για 500 άστεγους
Dave Grohl / Foo Fighters Twitter Ricky Davila

Σε καταφύγιο άστεγων εντοπίστηκε να ... μαγειρεύει ο Dave Grohl των The Foo Fighters και φυσικά τα social έλαβαν τον "δημοσιογραφικό ρόλο" να μεταδόσουν το περιστατικό.

Ο frontman των The Foo Fighters και πρώην κιθαρίστας των Nirvana, Dave Grohl επισκέφθηκε καταφύγιο άστεγων στη Νέα Υόρκη και ετοίμαστε 500 μερίδες φαγητού για τους φιλοξενούμενους της δομής.

Ο γνωστός μουσικός επί 16 ώρες ετοίμασε το φαγητό των άστεγων του “Hope of the Valley”, ψήνοντας κρεατικά σε μπάρμπεκιου – σύμφωνα με το TMZ.

Ο CEO του Valley, Rowan Vansleve πόσταρε ένα βίντεο με τον διεθνούς φήμης μουσικό πάνω από το… μπάρμπεκιου, ενώ η δράση έγινε για να στηρίξει τους άστεγους κατά τη χιονοθύελλα που χτύπησε το Λος Άντζελες

Ο Vansleve έγραψε στην ανάρτηση με το βίντεο: “Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς μας να σταματήσουμε το πρόβλημα με την έλλειψη στέγης, καταγράψαμε το πιο κουλ βίντεο με τον Dave Grohl των Foo Fighters. Όχι μόνο μας ευχήθηκε τύχη, αλλά μαγείρεψε για εκατοντάδες ανθρώπους που ζουν σε καταφύγια κατά τη διάρκειας μίας από τις χειρότερες χιονοθύελλες. Τίποτα πέρα από αγάπη και σεβασμό για τον Dave”.

Σε σχόλιο στο Twitter διαβάσαμε: “Χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, ο Dave Grohl έφερε τον τεράστιο φούρνο του και μαγείρεψε/τάισε μπάρμπεκιου και άλλα συνοδευτικά για 500 ανθρώπους στο Hope Mission στο Λος Άντζελες, κατά τις χιονοθύελλες. Και πλήρωσε για τα πάντα.

Οι Foo Fighters περιοδεύουν για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του ντράμερ Taylor Hawkins. Πριν από λίγες ημέρες, το συγκρότημα πόσταρε μία φωτογραφία του Hawkins, ο οποίος στις 17 Φεβρουαρίου θα γιόρταζε τα 51α του γενέθλια, γράφοντας στην ανάρτηση “Μας λείπεις πολύ”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα