Ο Μιχάλης Ρακιντζής τραγουδάει “Δικός σου για πάντα” στον Τζέιμι Ντόρναν

Ο Μιχάλης Ρακιντζής τραγουδάει “Δικός σου για πάντα” στον Τζέιμι Ντόρναν
Papadakis Press

Το τραγούδι του 1991 ακούγεται στην μίνι-σειρά του BBC με τίτλο "The Tourist" και πρωταγωνιστή τον Άγγλο σταρ του "50 αποχρώσεις του γκρι".

Από εκείνη την δίλεπτη σκηνή στον θρυλικό “Εξορκιστή” (1973) του Ουίλιαμ Φρίντκιν -όπου το ραδιοφωνάκι της κατάκοιτης μαμάς του πάστορα Ντίμη Κάρας παίζει “Ιστορία μου, αμαρτία μου” και “Παραπονάκι μου” δια στόματος Ριτάρας Σακελλαρίου και Γιάννη Καλατζή αντίστοιχα- να που φτάσαμε στον Μιχάλη Ρακιντζή και το “Δικός σου για πάντα”. Το κλασικό χιτ του Μιχάλη Ρακιντζή και του ’90 ακούγεται στην τρέχουσα σειρά μυστηρίου του BBC, «The Tourist» με πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Ντόρναν.

Τα έξι επεισόδια της σειράς παρακολουθούν έναν άγνωστο (ο Ντόρναν) που ξυπνάει κάπου στην αχανή αυστραλιανή έρημο, δεν θυμάται τίποτα για την ζωή του και τον εαυτό του, αλλά γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος από το παρελθόν του τον θέλει νεκρό -οπότε τρέχει να σωθεί, και να καταλάβει, βέβαια, τι παίζει.

Στην σκηνή όπου ακούγεται το τραγούδι, βλέπουμε τον αμνησιακό πρωταγωνιστή στο αυτοκίνητο του μυστηριώδη Ελληνοαυστραλού Κώστα, που καθώς οδηγάει βάζει στο κασετόφωνο το τραγούδι -και πολύ το χαίρεται, και το τραγουδάει. Τον Κώστα, βέβαια, υποδύεται ένας αληθινός Ελληνοαυστραλός, ο καταξιωμένος καρατερίστας Άλεξ Ντιμιτιριάντις (Δημητριάδης), που κάνει καριέρα στην αγγλόφωνη τηλεόραση, αλλά έχει εμφανιστεί και σε ταινίες σαν τους “Βασιλιάδες της Μυκόνου” (2010) του Πίτερ Ανδρικίδη και το “Γαμήλιο πάρτυ” (2008) της Κριστίν Κρόκος με πρωταγωνίστρια την Φαίη Ξυλά.

Εμείς πάντως πιθανολογούμε ότι ο ίδιος ο Δημητριάδης μπορεί και να έβαλε το χεράκι του στην επιλογή του τραγουδιού, αφού πριν γίνει ηθοποιός ήταν ήδη ντιτζέι, και εξακολουθεί να παίζει μουσική ανά την Αυστραλία υπό το επαγγελματικό του ψευδώνυμο, Dj Boogie Monster. Το δε χαρακτηριστικότατο τραγούδι του Ρακιντζή ακούγεται και στους τίτλους τέλους του επεισοδίου.
 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα