Ο Σφακιανάκης “έκοψε” τον Γιώργο Παπαδόπουλο – Στη θέση του ο Βουρλιώτης

Ο Σφακιανάκης “έκοψε” τον Γιώργο Παπαδόπουλο – Στη θέση του ο Βουρλιώτης
Σφακιανάκης και Βουρλιώτης Eurokinissi

Η ιστορία επαναλαμβάνεται αφού ο γνωστός ράπερ είχε αντικαταστήσει και τη Δέσποινα Βανδή στην τότε αποχώρησή της από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη. Η απάντηση του μαέστρου για όσα έγιναν

Η αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα στο “Γκάζι Live” με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα, λίγη ώρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, έβαλε “φωτιά” στη νυχτερινή Αθήνα.

Ο τραγουδιστής άλλωστε αποχώρησε με αιχμές κατά του Νότη Σφακιανάκη γράφοντας μεταξύ άλλων: “Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη – αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαϊκή φωνή. Όμως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου”. Αυτό, γιατί κόπηκε το δεύτερο λαϊκό πρόγραμμά του.

Μερικές ώρες αργότερα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του και αυτός είναι ο Νίκος Βουρλιώτης, ή αλλιώς NIVO. Κάτι που είχε γίνει και πριν από πέντε χρόνια όταν είχε πάρει τη θέση της Δέσποινας Βανδή, όταν εκείνη είχε φύγει στο “παρά ένα” λόγω των ακροδεξιών δηλώσεων Σφακιανάκη.

“Σήμερα έκλεισε η συνεργασία μου με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα. Ήταν μια ιδέα του επιχειρηματία και της Πάολα ως μια συνέχεια της πρόσφατης συνεργασίας μας στη Θεσσαλονίκη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το δικό μου πρόγραμμα και τα ντουέτα μας με την Πάολα είναι ήδη έτοιμα”, δήλωσε στην εκπομπή “Τι λέει;” ο γνωστός ράπερ. 

Ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλης Σουβατζής, έδωσε πάντως τη δική του απάντηση για όσα έγιναν. Όπως έγραψε:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να πω ότι ΠΟΤΕ ο Νότης ούτε εγώ, δεν υποσχεθήκαμε δεύτερο πρόγραμμα στον φίλτατο Γιώργο Παπαδόπουλο, το αντίθετο μάλιστα έγινε όταν μέσω ΤΡΙΤΩΝ πάντα διαμεσολαβητών και πότε με τον ίδιο που δεν μίλησα ΠΟΤΕ μαζί του, έγιναν προσπάθειες που μετέφερα ως όφειλα στον Νότη αλλά φυσικά η στάση του Νότη ήταν σταθερή. Η άρνηση για δεύτερη εμφάνιση (λαϊκό πρόγραμμα) δεν έχει να κάνει με τον καλλιτέχνη Παπαδόπουλο που ο Νότης εκτιμούσε και γι αυτό άλλωστε τον επέλεξε μέσα από αρκετούς που του προτάθηκαν, αλλά καθαρά για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργικότητα του προγράμματος των δυο μεγάλων πρωταγωνιστών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα