Οι U2 επιστρέφουν με το Songs of Experience

Musicians, Adam Clayton, from left, Bono, Larry Mullan Jnr and The Edge, of the band U2, perform on stage at Twickenham Stadium in London, Sunday, July 9, 2017. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Musicians, Adam Clayton, from left, Bono, Larry Mullan Jnr and The Edge, of the band U2, perform on stage at Twickenham Stadium in London, Sunday, July 9, 2017. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Οι U2 αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ τους «Songs of Experience» και ανακοίνωσαν περιοδεία στη Βόρεια Αμερική

Οι U2 αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το νέο, 14o studio album τους, που θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου και ανακοίνωσαν περιοδεία στη Βόρεια Αμερική το 2018.

Οι θρύλοι της ροκ από το Δουβλίνο δημοσίευσαν το artwork του άλμπουμ με τίτλο «Songs of Experience» - την ασπρόμαυρη εικόνα ενός νεαρού αγοριού και ενός κοριτσιού που κρατιούνται από το χέρι με στωικότητα - και την πλήρη λίστα των τραγουδιών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard.

Το «Songs of Experience» θα είναι σίκουελ του άλμπουμ του 2014 «Songs of Innocence», και η περιοδεία «The Experience + Innocence Tour» θα αρχίσει στις 2 Μαΐου από την Τάλσα της Οκλαχόμα.

ADVERTISING

Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μέσω της Interscope Records στις ΗΠΑ και μέσω της Universal στον Καναδά.

Οι U2 ένα από τα σπουδαιότερα για πολλούς, συγκροτήματα της σύγχρονης ροκ σκηνής, επιστρέφει στη δισκογραφία με το άλμπουμ «Songs of Experience» που περιλαμβάνει 13 συνθέσεις.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, «στη λυρική προσέγγιση του άλμπουμ πηγή έμπνευσης ήταν κατά πολύ η συμβουλή του Ιρλανδού ποιητή, μυθιστοριογράφου και ομότιμου καθηγητή Σύγχρονης Λογοτεχνίας στο Trinity College, στο Δουβλίνο, του Μπέρνταν Κένενλι στον Μπόνο "γράψε σαν να είσαι νεκρός" με αποτέλεσμα μια συλλογή τραγουδιών με τη μορφή προσωπικών επιστολών σε μέρη και ανθρώπους που είναι κοντά στην καρδιά του τραγουδιστή - οικογένεια, φίλους, θαυμαστές και στον εαυτό του».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/Photo by Joel Ryan/Invision/AP

SHARE:

24Media Network