Πέθανε ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ

Πέθανε ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ
O Keith Flint AP

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στη Βρετανία ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ στα 49 του έτη.

O Keith Flint, frontman των Prodigy βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Dunmow του Essex. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο θάνατός του δεν εξετάζεται ως “ύποπτος”.

“Μας κάλεσαν λόγω ανησυχίας για την υγεία ενός άνδρα, σε μια διεύθυνση στο Μπρουκ Χιλ, Νορθ Εντ, λίγο μετά τις 8:10 το πρωί” δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσσεξ. “Πήγαμε και, δυστυχώς, ένας 49χρονος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί, ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και θα συνταχθεί αναφορά για τον ιατροδικαστή” πρόσθεσε.

Ο Flint μαζί με τον Liam Howlett και τη Lira Thornhill δημιούργησαν τους θρυλικούς Prodigy το 1990. Αρχικά ήταν χορευτής και από το 1996 και μετά, έγινε βασικός τραγουδιστής της.

Γεννήθηκε στο Ρεντμπρίτζ του ανατολικού Λονδίνου, μετακόμισε στο Μπρέιντρι του Έσσεξ ως παιδί και συναντήθηκε με τον συνιδρυτή των Prodigy, Liam Howlett σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της πόλης. Αρχικά ήταν χορευτής στο γκρουπ, αλλά έκανε φωνητικά στο Firestarter και καθιερώθηκε ως τραγουδιστής.

Στο άλμπουμ “The Fat of the Land” του 1997 τραγουδούσε στα Fuel My Fire, Firestarter, Serial Thrilla και Breathe, κομμάτια – ορόσημα της μπάντας. Ο τελευταίος δίσκος του συγκροτήματος κυκλοφόρησε το 2018 με τίτλο “No Tourists”.

Διατηρούσε σχέση με την παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Γκέιλ Πόρτερ τη δεκαετία του 1990 και αργότερα παντρεύτηκε την DJ Mayumi Kai από την Ιαπωνία. Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης παμπ στο Έσσεξ και μάνατζερ της ομάδας Traction Control σε αγώνες μοτοσικλέτας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα