Prodigy: Πώς έπαιξαν το Firestarter χωρίς τον Κιθ Φλιντ – Ρίγη συγκίνησης και ιδρώτας

Prodigy: Πώς έπαιξαν το Firestarter χωρίς τον Κιθ Φλιντ – Ρίγη συγκίνησης και ιδρώτας
O Κιθ Φλιντ AP

Έναν συγκινητικό φόρο τιμής αποτίουν τα μέλη των The Prodigy στον αγαπημένο τους Keith Flint που αυτοκτόνησε, μέσα από ένα μουσικό σόου στον Λονδίνο.

Οι Prodigy απέτισαν φόρο τιμής στον Keith Flint κατά τη διάρκεια του γνωστού τραγουδιού τους “Firestarter” στο σόου τους στο Academy Brixton, στο Λονδίνο, την περασμένη Πέμπτη (21/07).

Αποτυπωμένο σε πλάνα από θαυμαστές, το συγκρότημα φαίνεται να ερμηνεύει το σινγκλ του 1996, ενώ ένα λέιζερ περίγραμμα του αείμνηστου frontman φαίνεται να χορεύει στο βάθος.

Όταν άρχισαν να ηχούν τα ντραμς και το μπάσο της γνωστής μελωδίας, ο Maxim των The Prodigy απευθύνθηκε στο πλήθος, λέγοντας: «Είναι ακόμα μαζί μας αυτή τη στιγμή. Είναι ακόμα εδώ! Ο κύριος Flint ζει εδώ μέσα!»

Οι Prodigy ξεκίνησαν την sold-out καλοκαιρινή περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του μήνα, ξεκινώντας από το Σέφιλντ στις 8 Ιουλίου. Το γκρουπ αποτίει φόρο τιμής στον Flint σε κάθε παράσταση, ενώ αφιέρωσε την περιοδεία σε αυτόν.

Το τελικό σόου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. “Ήταν συγκινητικό, συναισθηματικό, ηχητικά βίαιο, χαοτικό,… όλα αυτά που λατρεύουμε!!”, έγραψαν μεταξύ άλλων οι The Prodigy στο Instagram. “

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα