Σελίν Ντιόν: Διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική ασθένεια – Αναβάλλεται η ευρωπαϊκή περιοδεία της

Σελίν Ντιόν: Διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική ασθένεια – Αναβάλλεται η ευρωπαϊκή περιοδεία της
Celine Dion Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η 54χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι πάσχει από μια σπάνια νευρολογική ασθένεια που της προκαλεί συνεχείς μυϊκούς σπασμούς, που δεν της επιτρέπουν να πραγματοποιήσει την ευρωπαϊκή περιοδεία της.

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ότι πάσχει από σπάνια νευρολογική ασθένεια.

Όπως ανέφερε η διάσημη 54χρονη τραγουδίστρια η πάθηση που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια ονομάζεται Stiff Person Syndrome (SPS). Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια νευρολογική πάθηση, η οποία της προκαλεί σπασμούς σε ολόκληρο το σώμα και σύμφωνα με πληροφορίες, προσβάλει ένα άτομο ανά εκατομμύριο.

Η πάθηση είναι ανίατη και σταδιακά προκαλεί μυϊκή ακαμψία.

Αναβάλλεται η ευρωπαϊκή περιοδεία της

Στην ίδια ανάρτησή της αλλά και με επίσημη ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι αναβάλλεται η ευρωπαϊκή περιοδεία της Ντιόν, που ήταν προγραμματισμένη για την Άνοιξη του 2023.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση,

“Καθώς η Celine Dion αναρρώνει ακόμα από το πρόβλημα υγείας που την απασχολεί, ανακοινώνει την αναβολή της ανοιξιάτικης ευρωπαϊκής περιοδείας, Courage World Tour, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από 24 Φεβρουαρίου έως και 11 Απριλίου 2023 και την ακύρωση οκτώ συναυλιών που ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2023 (μεταξύ αυτών και η συναυλία της στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου 2023).

Οι συναυλίες που είναι προγραμματισμένες από 26 Αυγούστου μέχρι και 4 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.”

Το ανοιξιάτικο σκέλος της Ευρωπαϊκής περιοδείας θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου του 2024 στην Πράγα και θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου 2024 στο Λονδίνο.

Η ίδια ενημερώνει τους θαυμαστές της στην επίσημη ανακοίνωση,

“Με πληγώνει πολύ να ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Μου λείπετε να σας βλέπω να είμαι στη σκηνή να τραγουδάω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% του εαυτού μου στις συναυλίες αλλά αυτήν την περίοδο δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Για να σας ξαναδώ και πάλι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο να επικεντρωθώ στην υγεία μου και να έχω την πίστη για την πλήρη ανάρρωσή μου.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα