Σωκράτης Μάλαμας: Ο τροβαδούρος που απογειώνεται στις συναυλίες

Συγκέντρωση υπέρ του "Όχι" στο επερχόμενο δημοψήφισμα την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, στην πλατεία Συντάγματος.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Συγκέντρωση υπέρ του "Όχι" στο επερχόμενο δημοψήφισμα την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, στην πλατεία Συντάγματος. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται αύριο Πέμπτη στην εκπομπή 'Πεζοί στον Αέρα' και το Ραδιόφωνο 24/7 κι εμείς σιγοτραγουδάμε ένα τραγούδι από κάθε δίσκο του +3

Οι μεγαλύτεροι τον θυμόμαστε ως κιθαρίστα του Παπάζογλου. Στα διαλείμματα των συναυλιών του έλεγε δύο δικά του τραγούδια από τις ανέκδοτες ακόμα τότε "Ασπρόμαυρες Ιστορίες" . Μετά μόνος σε μικρά θεατράκια, με τη βαθιά φωνή αυτό το ιδιαίτερο μέταλλο και τα ασπρόμαυρα τραγούδια που παρατηρούσαν σε καιρούς ευδαιμονίας "Ανήλικα μούτρα να ανοίγουν γραφείο" και "Τα πεντοχίλιαρα να μυρίζουν αιδείο".

Δεν άργησε να γίνει το μπαμ και ν' αρχίσουν να στριμώχνονται όλοι για ένα εισιτήριο στις ουρές. «Σωκράτη κάνε μας χάλια» και «Σωκράτη τι λες τώρα που θα παίζεις ως τις 4 ώρα». Ένα παράδειγμα τροβαδούρου που τον ανέδειξε πραγματικά η δύναμη του τραγουδιού του και το χάρισμα του στη σκηνή. Όπως έλεγε κι ένας από τους φανατικούς ακροατές του, βγαίνω από τη συναυλία του και πετάω.

ADVERTISING

Ο Σωκράτης Μάλαμας την Πέμπτη στις 5.00 μ.μ. στην εκπομπή Πεζοί στον Αέρα και το Ραδιόφωνο 24/7 με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και τη Φωτεινή Λαμπρίδη.

Διαλέξαμε ένα τραγούδι από κάθε δίσκο του και τρία από την παράλληλη δισκογραφία του, με αφορμή τη συνάντηση της Δευτέρας.

SHARE:

24Media Network