Σπάει καρδιές το τραγούδι της 12χρονη κόρης του Chris Cornell που αυτοκτόνησε

Σπάει καρδιές το τραγούδι της 12χρονη κόρης του Chris Cornell που αυτοκτόνησε

Το μικρό κορίτσι ανέβηκε στη σκηνή πλάι στον frontman των OneRepublic και τραγούδησε στη μνήμη του πατέρα της, αλλά και του Chester Bennington, των Linking Park που αυτοκτόνησε την ημέρα των γενεθλίων του Cornell

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί της Παρασκευής το βίντεο της 12χρονης Toni Cornell. Το νεαρό κορίτσι, είναι η κόρη του τραγουδιστή των Soundgarden, ο οποίος κρεμάστηκε τον περασμένο Μάιο, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του live που έδινε το συγκρότημα στην πόλη του Ντιτρόιτ. Πλάι στον Ryan Tedder, τραγουδιστή των OneRepublic, η μικρή Toni ερμήνευσε το Hallelujah κατά τη διάρκεια Live σύνδεσης της πρωινής εκπομπής Good Morning America από τη Νέα Υόρκη.

Όμως, το κομμάτι ήταν αφιερωμένο σε έναν ακόμη καλλιτέχνη που έδωσε τέλος στη ζωή του φέτος, τον Chester Bennington των Linking Park, ο οποίος μάλιστα αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων του Chris Cornell, γεγονός που θα παραμείνει άγνωστο αν αποτελεί μια τυχαία συγκυρία ή μια εκούσια επιλογή, καθώς δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας.

“Είναι τιμή για εμένα να ερμηνεύω αυτό για τον μπαμπά μου και τον Chester και τραγουδώ για εκείνους” ανέφερε η 12χρονη πριν ξεκινήσει το τραγούδι. Το βίντεο έχει ήδη σχεδόν 3 εκατομμύρια views μόνο στο προφίλ της εκπομπής στο Facebook. “Είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι για εμάς και νομίζω για πολλούς ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και η Toni” σχολίασε από την πλευρά του ο Tedder.

Η είδηση του θανάτου του Chris Cornell κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ από τον ατζέντη του, Brian Bumbery. Με επίσημη ανακοίνωση του, ο Bumbery ανέφερε πως ο διάσημος τραγουδιστής πέθανε “ξαφνικά και απροσδόκητα” και δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα για τα αίτια. Η οικογένεια του “θα συνεργαστεί στενά με τον ιατροδικαστή, για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του”, ανέφερε ο Bumbery.

Chris Cornell performs at 2015 KROQ Almost Acoustic Christmas at The Forum on Saturday, December 13, 2015, in Inglewood, CA. (Photo by Jeff Lombardo/Invision/AP) Jeff Lombardo/Invision/AP

 

Σύμφωνα με το TMZ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο Bennington, πατέρας έξι παιδιών από δύο συζύγους, βρέθηκε κρεμασμένος και ήταν μόνος του στο σπίτι. Η οικογένειά του έλειπε εκτός πόλης και το άψυχο σώμα του βρέθηκε από εργαζόμενο.

 

Ο 41χρονος τραγουδιστής έδινε μάχη εδώ και χρόνια με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και την κατάθλιψη.  Στις 18 Μαΐου ο Bennington είχε επιλέξει να δημοσιεύσει ένα γράμμα που έγραψε για τον Chris Cornell με τον οποίον τον συνέδεε στενή φιλία.

“Αγαπητέ Chris, ονειρεύτηκα τους Beatles χθες βράδυ. Ξύπνησα με το “Rocky Raccoon” στο κεφάλι μου και προβληματισμένος κοίταξα τη σύζυγο μου, το πρόσωπο της. Εκείνη μου είπε πως ο φίλος μου έφυγε από τη ζωή. Σκέψεις για σένα ήρθαν στο μυαλό μου και έκλαψα. Ακόμα θρηνώ, με λύπη αλλά και ευγνωμοσύνη καθώς μοιράστηκα ξεχωριστές στιγμές μαζί σου αλλά και με την όμορφη οικογένειά σου. Με έχεις εμπνεύσει  με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που δεν θα μπορούσες να μάθεις. Το ταλέντο σου ήταν αγνό και ασύγκριτο. Η φωνή σου ήταν χαρά και πόνος, θυμός και συγχώρεση, αγάπη και πόνος καρδιάς, όλα μαζί σε ένα. Υποθέτω πως κάτι τέτοιο είμαστε όλοι. Με βοήθησες να το καταλάβω αυτό. Σε είδα σε ένα βίντεο να τραγουδάς το “A Day In The Life” των Beatles και σκέφτηκα το όνειρό μου. Θέλω να σκέφτομαι πως είπες αντίο με τον δικό σου τρόπο. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο χωρίς εσένα. Προσεύχομαι να βρεις γαλήνη στην επόμενη ζωή. Στέλνω τον αγάπη μου στη σύζυγο και τα παιδιά σου, στους φίλους και την οικογένειά σου. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μέρος της ζωής σου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα