Το θρυλικό δημόσιο πιάνο του Elton John “μίλησε ξανά” με τη Norah Jones

Διαβάζεται σε 2'
Η Norah Jones στο St Pancras International του Λονδίνου
Η Norah Jones στο St Pancras International του Λονδίνου AP Photo Scott Garfitt

Νέο “επεισόδιο” στις σπουδαίες εμφανίσεις μπροστά σε τυχαίο κοινό στον σταθμό “St Pancras International” του Λονδίνου, αυτή τη φορά με τη Norah Jones

Σε μια απρογραμμάτιστη εμφάνιση προχώρησε η Norah Jones την Τετάρτη στο Λονδίνο, στον σταθμό “St Pancras International”.

Η βραβευμένη με εννέα Grammy τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πιανίστρια, έπαιξε πιάνο και τραγούδησε μπροστά στους διερχόμενους σε μια στιγμή που σίγουρα τους έφτιαξε τη μέρα. Η Jomes είναι η τελευταία από τους διάσημους που έχουν κάτσει στο θρυλικό πιάνο που έχει δωρίσει στον σταθμό ο Elton John.

Δείτε την εμφάνιση της Norah Jones παρακάτω:

Η τραγουδίστρια έπαιξε τα “Don’t Know Why”, “Sunrise”, καθώς και δύο κομμάτια από τον νέο της δίσκο “Visions”.

Οι Alicia Keys, John Legend και James Arthur έχουν επίσης παίξει στο πιάνο του Sir Elton John στον κεντρικό σταθμό, μεταξύ πολλών άλλων. Το πιάνο δόθηκε από τον θρυλικό τραγουδιστή ως δώρο στους υπεύθυνους του σταθμού για την απόλαυση του κοινού του, με ένα μήνυμα που αναγράφει προς όποιον ενδιαφέρεται να κάτσει και να παίξει: “Enjoy this piano. It’s a gift. Love, Elton John”. Από το 2016 και μετά, το εν λόγω πιάνο έχει γίνει “hot spot” για όσους περνούν από το σημείο ενώ συγκεντρώνει και τουρίστες που το φωτογραφίζουν.

Για την ιστορία, το πιάνο πλέον φυλάσσεται διακριτικά, μετά από έναν πρόσφατο καβγά που είχε ο πιανίστας Brendan Kavanagh με ένα γκρουπ τουριστών από την Κίνα.

Ο πιανίστας ισχυρίστηκε πως οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν τον άφησαν να δημοσιεύσει την εμφάνισή του στο YouTube μετά από “ψευδείς κατηγορίες” μέλους του γκρουπ των τουριστών, ότι ο μουσικός καταφέρθηκε ρατσιστικά εναντίον τους.

Σπουδαίες εμφανίσεις μπροστά σε τυχαίο κοινό

Πολλοί σταρ αλλά και άσημοι, παρουσιάζουν τη δουλειά τους ανά καιρούς στο σημείο. Πάρτε μια γεύση παρακάτω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα