Victor Vernicos: “Εγώ θα έδινα 2 στην Κύπρο – Εκπροσώπησα άξια την Ελλάδα, δεν θα άλλαζα τίποτα”

Victor Vernicos: “Εγώ θα έδινα 2 στην Κύπρο – Εκπροσώπησα άξια την Ελλάδα, δεν θα άλλαζα τίποτα”
Victor Vernicos Sarah Louise Bennett / EBU

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2023, Victor Vernicos μίλησε για την εμπειρία του στον μουσικό θεσμό, λέγοντας πως ο ίδιος θα έδινε μόλις 2 βαθμούς στο τραγούδι της Κύπρου.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2023, Βίκτωρ Βερνίκος, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στον μουσικό διαγωνισμό.

Αφού αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό που ακόμα νιώθει, τοποθετήθηκε για τη βαθμολογία που έδωσε στην Κυπριακή συμμετοχή η επιτροπή της ΕΡΤ, λέγοντας πως ο ίδιος θα έδινε στον Andrew Lamprou δύο βαθμούς.

Συγκεκριμένα, είπε: “Εγώ καθόμουν μες στο στάδιο στον Τελικό και είδα όλα τα τραγούδια και αυτή ήταν η βαθμολογία που έδωσα. Και είναι ψηλό το 2. Μου άρεσε, μου άρεσε πάρα πολύ”.

Όταν ρωτήθηκε για το ποια χώρα πίστευε ότι θα κερδίσει τον διαγωνισμό, ο Βίκτωρ πως θεωρούσε μεγάλο φαβορί τη Φινλανδία.

“Εκείνη τη στιγμή νομίζω ήταν η Φινλανδία γιατί είχε τρελαθεί όλο το στάδιο. Η Πορτογαλία ήταν το δωδεκάρι μου γιατί η ενέργεια μέσα στο στάδιο ήταν πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ έθνικ. Η Αρμενία ήταν επίσης πολύ ψηλά για εμένα”.

Τέλος, ο 16χρονος μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον αποκλεισμό του: “Κάποια πράγματα τα είδα, μου ερχόντουσαν notifications. Σίγουρα έχουν περάσει από το μάτι μου πολλά, αλλά εγώ συνεχίζω αυτό που κάνω. Ανέβηκα στη σκηνή, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, δεν βγήκε ο καλύτερός μου εαυτός, αλλά τα έδωσα όλα(…) Απλά δεν ήταν η στιγμή μου! Ο τρόπος που έγινε το staging μου έδωσε χώρο. Δεν θα άλλαζα τίποτα στη συμμετοχή μας, αλλά δεν ήταν αρκετό. Εκπροσώπησα την Ελλάδα άξια. Ήταν Ok”.

Παρακάτω, όσα δήλωσε:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα