Μυστική συναυλία από ΛΕΞ, Αγγελάκα και Ζερβουδάκη στην κατάληψη της σχολής του ΚΘΒΕ

Μυστική συναυλία από ΛΕΞ, Αγγελάκα και Ζερβουδάκη στην κατάληψη της σχολής του ΚΘΒΕ
Μυστική συναυλία ΛΕΞ, Αγγελάκα και Ζερβουδάκη στην κατάληψη του ΚΘΒΕ Parallaxi

Μυστική συναυλία πραγματοποίησαν το Σάββατο (21/01) ο ΛΕΞ, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στην κατάληψη στο ΚΘΒΕ ενάντια στην εξίσωση των πτυχίων των καλλιτεχνικών σχολών με το απολυτήριο Λυκείου.

Στο πλευρό των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας που τελεί υπό κατάληψη βρέθηκαν ο ΛΕΞ, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, οι οποίοι πραγματοποίσαν μυστική συναυλία.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε από τους καλλιτέχνες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προεδρικό διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των πτυχίων των καλλιτεχνικών σχολών με απολυτήρια λυκείου.

Ο ΛΕΞ, ο Γιάννης Αγγελάκας με το συγκρότημα του 100°C και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης (πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος) βρέθηκαν στον χώρο της κατάληψης και τραγούδησαν για τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής, σε μία μυστική συναυλία που απαγορευόταν μέχρι και οι αναρτήσεις στα social media ώστε να παραμείνει ιδιωτική και να μην αλλοιωθεί το νόημα και ο λόγος που στήθηκε.

Οι σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΚΘΒΕ συνεχίζουν την κατάληψη τους καθώς και τις δράσεις ώστε να γίνουν ακόμα περισσότερο γνωστά τα αιτήματα τους στο κοινό, αναφέρει το parallaxi.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα