Νταλάρας: “Συναυλία – χρέος” σε αυτό που συμβαίνει γύρω μας η αυριανή

Νταλάρας: “Συναυλία – χρέος” σε αυτό που συμβαίνει γύρω μας η αυριανή
www.ndpphoto.gr

"Πολύ ορθώς το φεστιβάλ ήθελε να κάνει μια συμβολική προσφορά στους ανθρώπους που επλήγησαν και πέρασε από πάνω τους αυτή η συμφορά" υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής για την αυριανή συναυλία στο Ηρώδειο, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους της ανατ. Αττικής.

«Ένα μικρό χρέος σε αυτό που συμβαίνει γύρω μας» χαρακτήρισε τη μεγάλη αυριανή συναυλία- αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, που «έφυγε» πρόσφατα, και πραγματοποιείται υπέρ των πυρόπληκτων, ο Γιώργος Νταλάρας, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη.

Χρέος, καθώς, όπως εξήγησε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην εκπομπή «Πεζοί στον Αέρα» «την ημέρα της σκληρής πύρινης καταιγίδας που πήρε από κοντά μας τόσες ψυχές έτυχε να φύγει κι  ο Μάνος Ελευθερίου. Ήταν ένας άνθρωπος όλων των Ελλήνων, ένας άνθρωπος που έζησε τη ζωή του αγαπώντας τον κόσμο. Είχε τη μαγεία στο χέρι και στο μυαλό του και έγραφε απίστευτα πράγματα. Μας άφησε ορφανούς και η ορφάνια είναι εθνική, καθολική!»

Ειδικά για τη συναυλία που ξεκινάει αύριο στο Ηρώδειο στις 9 μ.μ., κι αποτελεί πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Αθηνών, εκτός από τον Γιώργο Νταλάρα, που έχει και την επιμέλεια, συστρατεύτηκαν  οι Γιώργος Ανδρέου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μανώλης Λιδάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Νικολόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ηρώ Σαΐα, Ασπασία Στρατηγού, Τάνια Τσανακλίδου, Μαρία Φαραντούρη, και Λάκης Χαλκιάς.

«Πολύ ορθώς το φεστιβάλ ήθελε να κάνει μια συμβολική προσφορά στους ανθρώπους που επλήγησαν και πέρασε από πάνω τους αυτή η συμφορά» υπογραμμίζει ο Γιώργος Νταλάρας.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού, οι καλλιτέχνες συμμετέχουν σε αυτή αφιλοκερδώς  και όλα τα έσοδα θα διατεθούν  υπέρ των πληγέντων της  φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι στις 23 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα