Ο Θανάσης Βαλτινός στην εκπομπή ‘Πεζοί στον Αέρα’ στο Ραδιόφωνο 24/7

Ο Θανάσης Βαλτινός στην εκπομπή ‘Πεζοί στον Αέρα’ στο Ραδιόφωνο 24/7

Προσκεκλημένος για μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή "Πεζοί στον Αέρα" στις 16.00 είναι ο βραβευμένος πεζογράφος, σεναριογράφος και πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών

Σήμερα, στην εκπομπή Πεζοί στον Αέρα (16.00-17.00), η Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και η Φωτεινή Λαμπρίδη, στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, φιλοξενούν τον βραβευμένο με Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος, διεθνές βραβείο Καβάφη, βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών «Πέτρος Χάρης» και βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ Καννών, πεζογράφο, σεναριογράφο και πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών Θανάση Βαλτινό.

Δεν χρειάζονται επίκαιρες αφορμές για μια συνέντευξη μαζί με τον κορυφαίο δημιουργό. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα βιβλίο έκπληξη, το «Ημερολόγιο της Αλοννήσου» (Βιβλιοπωλείον της Εστίας) που συνοδεύεται από ένα ηχητικό υλικό που η λίμπιντο χτυπάει κόκκινο, ακατάλληλο για ανηλίκους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα