Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Μπίρος

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Μπίρος
Χρήστος Μπίρος Youtube / @xristos mpiros

Ο ηθοποιός Χρήστος Μπίρος πέθανε σε ηλικία 73 ετών, όπως έκανε γνωστό η συνάδελφός του, Κάκια Ιγερινού. Το βιογραφικό του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Μπίρος, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram η συνάδελφός του, Κάκια Ιγερινού.

“Μεγάλη Δευτέρα 2023 αποχαιρετούμε με οδύνη τον πολυαγαπημενο φίλο και συνεργάτη Χρήστο Μπίρο”, έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τοτ.

Ποιος ήταν ο Χρήστος Μπίρος

Ο Χρήστος Μπίρος γεννήθηκε στην Εράτυρα Κοζάνης στις 5 Φεβρουαρίου 1950. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου Θεσσαλονίκης. Παντρεύτηκε με την κτηνίατρο Ρέα Παταλίδου, και απέκτησαν μια κόρη την Κατερίνα Μπίρου, απόφοιτη της Κτηνιατρικής, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ζούσε στη Γλυφάδα από το 1982.

Έπαιξε σε πολλές παραστάσεις στο θεάτρο. Συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με τον αείμνηστο Μίνω Βολανάκη, και μαζί μετέτρεψαν, για πρώτη φορά, το καλοκαίρι του ’81 τα νταμάρια του Βύρωνα, της Κοκκινιάς και της Πετρούπολης σε Θέατρα και εγκαινίασαν τις Γιορτές των Βράχων.

Στην τηλεόραση συμμετείχε σε πάνω από 40 αυτοτελείς σειρές και σήριαλ, όπως: Περί Ανέμων και υδάτων Ο συμβολαιογράφος, Οικογένεια Ζαρντή, Ζωή πατίνι, Η αγία τετράδα, Οι ιερόσυλοι, Δέκα μικροί Μήτσοι, Όλα του γάμου δίς-κολα, Επτά θανάσιμες Πεθερές κ.ά.

Με τη διαφήμιση ασχολήθηκε από το 1969, γυρίζοντας περισσότερα από 10 σποτ, για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, συνεργαζόμενος με μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα