Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Αναστασάκης στην εκπομπή “Πεζοί στον Αέρα”

Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Αναστασάκης στην εκπομπή “Πεζοί στον Αέρα”

Συντονιστείτε σήμερα στις 14.00 στους 88,6 με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και παρακολουθείστε όσα έχουν να δηλώσουν οι δύο καλλιτέχνες καθώς και κι όλο το ρεπορτάζ για το σκάνδαλο της Ελευσίνας 2021 Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και του μαύρου ταμείου των Αισχυλείων.

Σήμερα από τις 14.00 έως τις 16.00 στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή «Πεζοί στον Αέρα» Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Αναστασάκης κι όλο το ρεπορτάζ για το σκάνδαλο της Ελευσίνας 2021 Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και του μαύρου ταμείου των Αισχυλείων.

O Πέτρος Φιλιπππίδης θα είναι μαζί μας, στις 2 το μεσημέρι, για να μας εξηγήσει τους λόγους που δικαίως η Άννα Παναγιωτοπούλου έπαιρνε 1 εκατ. -δραχμούλες, ασφαλώς- το επεισόδιο στην τηλεόραση, θα μας πει αν ο ίδιος όντως πλούτισε από τη δουλειά του και για το επάγγελμα που θα θα ήθελε να κάνει σε μια άλλη ζωή παθιασμένα. 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας Γιάννης Αναστασάκης θα συνδεθεί μαζί μας από την Επίδαυρο, όπου παρουσιάζεται απόψε, σε δική του σκηνοθεσία, ο Ορέστης, για να αναμεταδώσει το κλίμα του Φεστιβάλ, να μας μιλήσει για τους λόγους που αφιέρωσε και τη χτεσινή και τη σημερινή παράσταση στη Χρύσα Σπηλιώτη και να συζητήσουμε για το θαύμα της εργασιακής ειρήνης που έχει επιτύχει στη δεύτερη κρατική σκηνή.

Μαζί, όλο το ρεπορτάζ για το αλαλούμ της Ελευσίνας 2021 Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, την εντολή των Ευρωπαίων για καρατόμηση του Δ.Σ. της και το “καμπανάκι” τους για τον κίνδυνο ότι η Πολιτιστική το ’21 υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διεξαχθεί κάτω από τέντες!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα