“Πεζοί στον Αέρα” με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη

“Πεζοί στον Αέρα” με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη
MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Σάββατο & Κυριακή 19 & 20 Μαΐου, 2 με 4 το μεσημέρι

Σάββατο 19 Μαΐου

Προσκλεκλημένος ο γνωστός τραγουδοποιός Γιώργος Δημητριάδης μαζί με τη νέα του μουσική δουλειά «Η σκιά που με ακολουθεί». Μιλάει για τη Θεσσαλονίκη, τον Σιδηρόπουλο, το ροκ, την ελληνική παράνοια, την έμπνευση.

ADVERTISING

Κοντά μας επίσης, ο ιστορικός και διευθυντής των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας Κωστής Καρπόζηλος και ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Χριστόπουλος σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με αφορμή το βιβλίο τους “10+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το Μακεδονικό”.

Κυριακή 20 Μαΐου

Προσκεκλημένος ο Λουδοβίκο των Ανωγείων, ο οποίος θα γεμίσει το στούντιο με τις μουσικές από το μαντολίνο του και θα μας αφηγηθεί τα μουσικά παραμύθια του, μιλώντας μας, συγχρόνως, για το «καύσιμο» του έρωτα, τον Γκάτσο, την Κρήτη και τη δημιουργία.

Μαζί μας επίσης, ο αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος με απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματά μας για τη ζωή, τον κόσμο και την ανθρώπινη φύση, με αφορμή το best seller του “Eίμαστε αστερόσκονη”

SHARE:

24Media Network