Χυτήριο για Παυλίδου - Παπαγιάννη: Απαράδεκτη οποιαδήποτε μη αποδεκτή συμπεριφορά

Χυτήριο για Παυλίδου - Παπαγιάννη: Απαράδεκτη οποιαδήποτε μη αποδεκτή συμπεριφορά
ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ

Βάσια Παναγοπούλου και Βασίλης Γκουρούσης τονίζουν πως το μέλλον της παράστασης θα κριθεί το επόμενο δεκαήμερο

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του θεάτρου Χυτήριο, η επίσημη ανακοίνωση των παραγωγών της παράστασης "Πετάει - Πετάει" για την διένεξη Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη. Σε αυτή, Παναγοπούλου και Γκουρούσης (οι παραγωγοί της θεατρικής παράστασης) χαρακτηρίζουν απαράδεκτη οποιαδήποτε μη αποδεκτή συμπεριφορά, χωρίς να παίρνουν θέση υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, ενώ τονίζουν πως το μέλλον της παράστασης θα κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης πως υπεβλήθησαν εκατέρωθεν μηνυτήριες αναφορές, παρά τις προσπάθειες της Βάσιας Παναγοπούλου να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

ADVERTISING

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμό από το συνάδελφό της Μάνο Παππαγιάννη. «Δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, κανενός είδους βία» δήλωσε από την πλευρά του στο «Εθνος» ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, προσθέτοντας πως «η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης». «Δεν περίμενα το θέμα να πάρει αυτή την έκταση. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Είναι παντελώς ανακριβή αυτά που ειπώθηκαν και γι' αυτό το λόγο αποφάσισα να κινηθώ νομικά».

Περικυκλωμένο απο κλούβες των ΜΑΤ είναι από το απόγευμα της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2012, το θέατρο Χυτήριο ώστε να μην επαναληφθούν τα επεισόδια της προηγούμενης μέρας. Για το βράδυ έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του έργου «Corpus Christi» που ματαιώθηκε μετά τα έκτροπα με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων .
(EUROKINISSI)
Περικυκλωμένο απο κλούβες των ΜΑΤ είναι από το απόγευμα της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2012, το θέατρο Χυτήριο ώστε να μην επαναληφθούν τα επεισόδια της προηγούμενης μέρας. Για το βράδυ έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του έργου «Corpus Christi» που ματαιώθηκε μετά τα έκτροπα με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων . (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα που μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι συνέβησαν μεταξύ των κ.κ. Παυλίδου και Παπαγιάννη μετά το τέλος της παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ στις 11/1/2018 ανακοινώνουμε επισήμως τα παρακάτω:.

Οποιαδήποτε μη αποδεκτή συμπεριφορά κατά κοινά ήθη, σε σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και γενικότερα με τους θιάσους που απασχολούνται στο Χυτήριο, για εμάς είναι απαράδεκτη.

Επειδή υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνυτήριες αναφορές και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης – παρά τις προσπάθειες της παραγωγού και καλλιτεχνικής διευθύντριας Βάσιας Παναγοπούλου για εύρεση συμβιβαστικής λύσης.

Επειδή κυρίαρχο μέλημά μας είναι η αρτιότητα των παραστάσεων μας, ο αλληλοσεβασμός των συντελεστών των παραστάσεων και ο σεβασμός προς τον θεατή:

Αποφασίζουμε εντός 10 ημερών και αφού λάβουμε επίσημη γνώση των μηνυτήριων αναφορών μεταξύ των κ.κ. Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη – πράγμα που έχουμε ζητήσει από τους συνηγόρους τους – να εξετάσουμε το θέμα της συνέχισης ή μη της παράστασης υπό την παρούσα μορφή της και με τον συγκεκριμένο θίασο.

Με τη σύμφωνη γνώμη των συντελεστών της παράστασης, προτιθέμεθα έως τότε, να συνεχιστούν οι παραστάσεις, σεβόμενοι πρωτίστως το κοινό που μας τιμά με την παρουσία του, αλλά και την δέσμευση συνεργασίας που έχουμε με τους ηθοποιούς της παράστασης.

Βάσια Παναγοπούλου – παραγωγός και καλλιτεχνική διευθύντρια θεάτρου Χυτήριο

Βασίλης Γκουρούσης – συμπαραγωγός παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ

Εκ μέρους της Παραγωγής του Θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Από το 'Χυτήριο' στο δικαστήριο - 'Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός' υποστηρίζει ο Παπαγιάννης

Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Σάλος για τον ξυλοδαρμό στο θέατρο Χυτήριο

SHARE:

24Media Network