Η θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού

Η θεατρική ομάδα αστέγων Walkabout κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού
Τα μέλη της θεατρικής ομάδας Walkabout καταχειροκροτούνται από το κοινό

Εκατοντάδες θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Equal Society και με εισιτήριο μια σακούλα τρόφιμα, τα οποία συγκεντρώθηκαν για το κοινωνικό συσσίτιο "Ανθρώπων Γεύματα" του οργανισμού.

Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society χθες, Δευτέρα 4 Μαρτίου παρουσίασε με τεράστια επιτυχία την παράσταση «Τα άπαντα του William Shakespeare» κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα από τους θεατές, που κατέκλυσαν το θέατρο «ΣΤΑΘΜΟΣ».

Εκατοντάδες θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Equal Society και με εισιτήριο μια σακούλα τρόφιμα, τα οποία συγκεντρώθηκαν για το κοινωνικό συσσίτιο «Ανθρώπων Γεύματα» του οργανισμού, γέμισαν το θέατρο απολαμβάνοντας τις ξεκαρδιστικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Στιγμιότυπο από την παράσταση "Τα άπαντα του William Shakespeare"

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας, άνθρωποι που βρέθηκαν στο περιθώριο λόγω της οικονομικής κρίσης και των κοινωνικών προβλημάτων, ξεπέρασαν τον εαυτό τους παρουσιάζοντας μία άρτια παράσταση με γρήγορες εναλλαγές ρόλων και σπαρταριστές ατάκες.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει όλους τους ήρωες του Σαίξπηρ, με την μία υπόθεση να μπαίνει μέσα την άλλη προσφέροντας αβίαστα γέλιο. Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Τίτος Ανδρόνικος, Μάκμπεθ, Βασιλιάς Ληρ και Άμλετ, ήταν όλοι εκεί!

Στιγμιότυπο από τον "Μάκμπεθ"

 

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν το κλείσιμο της παράστασης όπου το κοινό χειροκροτούσε παρατεταμένα τους ηθοποιούς, επευφημώντας τους για την μοναδική τους αυτή προσπάθεια και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι κορυφαίων ιδιωτικών εταιριών, κοινωφελών ιδρυμάτων καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος συνεχάρη τους ηθοποιούς.

Το κοινό απόλαυσε όλους τους ήρωες του Σαίξπηρ να διαντιδρούν μοναδικά επί σκηνής

 

Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και με τους θεατές να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους ηθοποιούς για την επόμενη θεατρική παράσταση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τον πρόεδρο της Equal Society Σπύρο Φρεμεντίτη

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα