Διαγωνισμός Instagram του News 24/7: Κερδίστε το βιβλίο "Ο Νονός: η επιστροφή" του Μαρκ Γουάινγκαρντνερ

Διαγωνισμός Instagram του News 24/7: Κερδίστε το βιβλίο "Ο Νονός: η επιστροφή" του Μαρκ Γουάινγκαρντνερ

Δύο τυχεροί αναγνώστες μπορούν να κερδίσουν μέσα από το Instagram του News 24/7 το sequel του κλασικού βιβλίου (και της θρυλικής σειράς ταινιών) "Ο Νονός".

Το News 24/7 μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram χαρίζει σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ (BrainFood Εκδοτική) σε δύο τυχερούς αναγνώστες το βιβλίο «Ο ΝΟΝΟΣ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» του Μαρκ Γουάινγκαρντνερ, το επίσημο sequel του «Νονού» (The Godfather) του Μάριο Πούτζο, το οποίο συνεχίζει την ιστορία του γιου του Βίτο Κορλεόνε, Μάικλ (σ.σ.: τον οποίο ενσάρκωσε αξέχαστα ο Αλ Πατσίνο στην εκπληκτική κινηματογραφική τριλογία του Φράνσις Φορντ Κόπολα).

Σαράντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου «Νονού» ο Γουάινγκαρντνερ ξαναπιάνει το νήμα της ιστορίας, για να αφηγηθεί όλα όσα συμπληρώνουν τα κενά, όλα όσα φωτίζουν την εξέλιξη της ιστορίας που συνιστά τον Μεγάλο Αμερικανικό Θρύλο του εικοστού αιώνα.

Για να πάρεις μέρος μπες στο post του διαγωνισμού στο Instagram του News 24/7 και ακολούθησε δύο απλά βήματα!

Εναλλακτικά πάτησε στην εικόνα που ακολουθεί:

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Αμερική του δεύτερου μισού του εικοστού αιώνα ιδωμένη από τη σκοπιά της πέμπτης εξουσίας. Μιας εξουσίας που κρατά στο χέρι τις άλλες τέσσερις: πολιτικούς, αστυνόμους, δικαστές και δημοσιογράφους, μαζί και τον κόσμο του τζόγου και του θεάματος. Της Κόζα Νόστρα του Μάικλ Κορλεόνε, που σκοπεύει να επεκταθεί κι εκτός Αμερικής, ενισχύοντας τους δεσμούς με τη Σικελία και αποκτώντας πλήρη έλεγχο της Κούβας.

Παράλληλα όμως, ο Μάικλ πρέπει να σώσει και τον γάμο του, κάνοντας αυτό που είχε υποσχεθεί όταν ανέλαβε capo: να μεταστρέψει τις οικογενειακές επιχειρήσεις σε ατραπούς νομιμότητας. Θα προλάβει όμως να κάνει οτιδήποτε από όλα αυτά; Ένας ισάξιος αντίπαλος τον περιμένει σε μια κούρσα θανάτου…

Διαγωνισμός Instagram του News 24/7: Κερδίστε το βιβλίο

Ο συγγραφέας

Ο Mark Winegardner δημοσίευσε το πρώτο του βιβλίο σε ηλικία 26 χρονών, όντας ακόμη φοιτητής. Με πολυάριθμες διακρίσεις, τα βιβλία του βρίσκονται στις λίστες των καλύτερων της χρονιάς των New York Times Book Review, Chicago Sun-Times, Los Angeles Times, Τhe New York Public Library και USA Today. Σήμερα διδάσκει δημιουργική γραφή στο Florida State University.

SHARE:

24Media Network