“Pick A Book: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Βιβλίου του Eteron

Διαβάζεται σε 3'
“Pick A Book: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Βιβλίου του Eteron

Αθρόα η προσέλευση του αναγνωστικού κοινού στην πρώτη Έκθεση Βιβλίου του Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, «Pick A Book»,

Με μεγάλη προσέλευση του αναγνωστικού κοινού ολοκληρώθηκε η πρώτη Έκθεση Βιβλίου του Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, «Pick A Book», η οποία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6 & 7 Ιανουαρίου στον χώρο του Ινστιτούτου, στου Ψυρρή. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η αξία του να ερχόμαστε σε επαφή με το βιβλίο και μέσω αυτού να ενισχύουμε τους κοινωνικούς μας δεσμούς.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που στο Eteron είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες και χαρούμενοι που αγκαλιάσατε το νέο μας  εγχείρημα και προσδοκούμε το διήμερο της έκθεσης  να αποτελέσει την αφετηρία για το ετήσιο λογοτεχνικό μας ραντεβού!

Σημειώνεται ότι στην έκθεση συμμετείχαν κορυφαίοι εκδοτικοί οίκοι, όπως ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΝΗΣΟΣ, OPOSITO, ΠΟΛΙΣ, ΠΛΕΘΡΟΝ, και ΤΟΠΟΣ, καθώς και το βιβλιοπωλείο ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ινστιτούτου, διοργανώθηκαν ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις βιβλίων. Ειδικότερα, την πρώτη μέρα της έκθεσης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου, με τίτλο «Προπαγάνδα & Παραπληροφόρηση | Πώς τις εντοπίζουμε» (εκδόσεις ΤΟΠΟΣ), σε μία συζήτηση του συγγραφέα με τον συντονιστή project του Eteron, Γιάννη Αλμπάνη. Τη δεύτερη μέρα της έκθεσης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Μισός αιώνας εκλογές» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις, με συμμετέχοντες τους επιμελητές του τόμου, Πέτρο Ιωαννίδη και Ηλία Τσαουσάκη και συντονιστή τον Γιάννη Αλμπάνη.

Παράλληλα, το βράδυ του Σαββάτου, μετά το τέλος της έκθεσης, το Eteron γιόρτασε τα δύο χρόνια λειτουργίας του με ένα party που πραγματοποίησε στον χώρο του, με είσοδο ελεύθερη προς το κοινό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα