Το Διάλειμμα: “Αν είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις τη ζωή σου τότε χρειάζεσαι αυτό το βιβλίο”

Διαβάζεται σε 5'
Το Διάλειμμα: “Αν είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις τη ζωή σου τότε χρειάζεσαι αυτό το βιβλίο”

To βιβλίο που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τις δυσκολίες, βελτιώνοντας την ζωή σου ριζικά.

«Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να ξεκινάει την ημέρα του, χωρίς να θέτει στόχους. Όμως, ένα τηλεφώνημα, ένας καβγάς, ένας χωρισμός, ένας θάνατος μάς απομακρύνουν λίγο λίγο από εκεί που θέλαμε να πάμε. Και κάποια στιγμή ‘ξυπνάμε’ και βρισκόμαστε αλλού,» διαβάζουμε στην περιγραφή του βιβλίου.

«Το πιο επιμορφωτικό βιβλίο αυτοβελτίωσης που πρόκειται να διαβάσετε ποτέ» ή «Αν είσαι πραγματικά αποφασισμένος να αλλάξεις τη ζωή σου τότε χρειάζεσαι αυτό το βιβλίο» λένε οι άνθρωποι στο Τik Tok για το Διάλειμμα του Ευάγγελου Μπορονικολού, από τις εκδόσεις Έσοπτρον.

Στις 320 σελίδες του βιβλίο του Μπορονικολού Άγγελου θα διαβάσεις για τα τρία είδη διαλείμματος που αξίζει να δίνουμε στον εαυτό μας προκειμένου να διαχειριστούμε τις δυσκολίες και να βελτιώσουμε τη ζωή μας ριζικά. 

Θα μάθεις για τη Θεωρία των Διαλειμμάτων που παρουσιάζει τους τρόπους για να εντάξει κάποιος στην καθημερινότητά του την καλλιέργεια Αυτογνωσίαs, την επέκταση της Αντίληψης και τους τρόπους Αναδιοργάνωσης της ζωής του, πραγματοποιώντας αντιστοίχως τα τρία είδη Διαλειμμάτων: το μικρό Διάλειμμα, το Μεγάλο Διάλειμμα και το Μακρύ Διάλειμμα.

Ανακάλυψε το βιβλίο Το Διάλειμμα από τις εκδόσεις Έσοπτρον εδώ

Το κάθε κεφάλαιο του βιβλίου ακολουθεί μία διαδραστική φιλοσοφία και είναι χωρισμένο σε τρία μέρη: μία ιστορία-διδαχή δύο αδελφών αναδύεται μια ευφυής, πρακτική θεωρία: η θεωρία των Διαλειμμάτων, η οποία σχεδιάστηκε για να βοηθήσει κάποιον να φτάσει από το σημείο που βρίσκεται στο σημείο που επιθυμεί, μερικά σχόλια του συγγραφέα και στο τέλος μια ερώτηση που καλείσαι να απαντήσεις σε μία κενή σελίδα ώστε να διαχειριστείς και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου.

Σκοπός του βιβλίου και του συγγραφέα είναι να αλλάξουμε την ενοχική στάση μας απέναντι στις μικρές καθημερινές διακοπές, σε αυτά τα μικρά διαλείμματα που όλοι χρειάζομαστε και που δεν έχουμε συνηθίσει να διεκδικούμε για τον εαυτό μας. Γιατί αυτές οι «ανάσες» μας δίνουν τον χώρο και τον χρόνο να καθαρίσουμε το κεφάλι μας και τη σκέψη μας και να προχωρήσουμε με πιο ευσυνείδητο τρόπο τη μέρα μας.

@zeinaangel991 Όλοι μας χρειαζόμαστε ενα διάλειμμα από την τρέλα της ζωής, για να θυμόμαστε ποιοι είμαστε και ποιοι είναι οι στόχοι μας. Για να διαβάσεις κι εσύ αυτό το υπέροχο βιβλίο, πήγαινε στην ιστοσελίδα των εκδόσεων @esoptronbooks https://www.esoptron.gr/?utm_source=google&utm_medium=wix_google_business_profile&utm_campaign=3864327589995201351 #esoptronbooks #todialimma #todialimmaesoptron #book #βιβλίο #booktok #greece #greek #greektok #fy #fyp ♬ beautiful jazz piano in Autumn, 7 minutes(871493) – ricca

«Μ αυτή την αλλαγή στον τρόπο σκέψης μου προσγειώθηκα, έκανα μερικά βήματα πίσω και ανακάλυψα που ήμουν, που είμαι και που θέλω να πάω» περιγράφει αναγνώστης του βιβλίου στο TikTok. 

“Κατέβασα ταχύτητες και πλέον μπορώ να ακούσω το μυαλό μου και το σώμα μου» προσθέτει. 

Ανακάλυψε το βιβλίο Το Διάλειμμα από τις εκδόσεις Έσοπτρον εδώ

Γιατί το χρειάζεσαι κι εσύ;

Τα διαλείμματα, το να παίρνεις λίγο χρόνο πριν μία απόφαση ή να κάνεις ένα βήμα πίσω για να αξιολογήσεις μία κατάσταση, είναι επιλογές πολύ σημαντικές και μπορούν να αλλάξουν δραματικά τη ζωή μας.

Μ’ αυτό ακριβώς καταπιάνεται και ο συγγραφέας του βιβλίου, με στόχο την αυτοβελτίωση και την ενδυνάμωση. 

«Μ’ αυτό το βιβλίο δε θα νιώσεις πoτέ μοναξιά, αδυναμία, ή να μην έχεις πλάνο. Δε θα ξεμείνειs ποτέ χωρίς ιδέες, ενθάρρυνση και οπτική για το καλύτερο δυνατό μέλλον σου. Είσαι εδώ για να διεκδικήσεις με αξιώσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα σωστά σχεδιασμένο Διάλειμμα. Μήπως είναι η ώρα να εμπλουτίσεις τη ζωή σου με χαρά, αισιοδοξία, όραμα αλλά και τρόπους, για να πετύχεις τους πιο σημαντικούς στόχους σου; Αυτό είναι Το Διάλειμμα. Το Διάλειμμα της Επιτυχίας σου», γράφει το οπισθόφυλλο και οι δικαιολογίες τελειώνουν. 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μπορονικολός Ευάγγελος γεννήθηκε το 1990 στην Πάτρα και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα. Η αγάπη του για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο τον ώθησε στην αναζήτηση εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, ξεκινώντας με την παρακολούθηση σεμιναρίων Αυτογνωσίας, Επικοινωνίας και Ηγεσίας. Το 2020 έλαβε την πιστοποίησή του στον τομέα του Coaching από την Ακαδημία Coaching «Positivity», ενώ παράλληλα τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχει στη διαμόρφωση της ύλης και την εισήγηση σεμιναρίων επικοινωνίας και αυτοβελτίωσης συμβουλευτικών εταιρειών. Πιστεύει ακράδαντα ότι η Ηρεμία και η καλή σχέση με τον εαυτό μας, είναι η βάση για να καταφέρουμε τα πάντα. Το γράψιμο αποτελούσε πάντοτε το μεράκι του και πλέον συντελεί στον τρόπο που μεταδίδει τις ιδέες και τις συμβουλές του για αυτογνωσία, εξέλιξη και βελτίωση των συνθηκών της ζωή μας.

Ανακάλυψε το βιβλίο Το Διάλειμμα από τις εκδόσεις Έσοπτρον εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα